ZoidPay ger kryptovaluta shopping till online-återförsäljare

ZoidPay-plattformen gör det möjligt för användare att använda sina kryptovalutor för att handla hos några av världens ledande återförsäljare, betala vardagliga räkningar, prenumerationer och till och med matvaror.

ZoidPay, ett företag som fokuserar på antagande av kryptovaluta, lanserar en plattform där konsumenter kan handla med sina digitala tillgångar från alla stora återförsäljare över hela världen, inklusive Amazon, eBay och Alibaba.

ZoidPay: en pionjär för vanlig kryptovaluteadoption

ZoidPay har börjat bygga ett helt ekosystem kring den globala shoppingupplevelsen, komplett med staking och DeFi-mekanismer. Sedan ZoidPay infördes 2018 har ZoidPay utvecklat en serie innovativa lösningar i syfte att göra kryptovaluta lätt tillgänglig för daglig användning.

Göra en global påverkan inom e-handel

En nyligen genomförd global undersökning av MasterCard visade att 67% av årtusenden var mer öppna för att använda kryptovaluta idag än för ett år sedan. Trots ökande intresse är användningsfall för konsumenter att använda kryptovaluta fortfarande begränsade.

ZoidPay syftar till att svara på den ökande efterfrågan genom att utnyttja sin e-handelslösning för att få utgifterna för kryptovalutahandel till det vanliga och öka antagandet i processen. ZoidPay kombinerar shopping med staking och andra DeFi-integrationer, vilket skapar en unik, personlig användarupplevelse.

Användare kan dra nytta av förbättrade fördelar, till exempel cashback-kryptovaluta, utlåning, global marknadsplatsåtkomst och mer, vilket ger en helt ny dimension till sin shoppingupplevelse.

Nästa utveckling från ZoidPay är lanseringen av ett Google Chrome-tillägg och Marketplace. Detta gör det möjligt för miljontals människor att köpa någonting var som helst i världen med sina kryptovalutor, bara genom att ansluta sina befintliga plånböcker.

ZoidPay är en potentiell spelväxlare för den dagliga kryptovalutaentusiasten som letar efter en säker, enkel lösning för att använda sina digitala tillgångar för vardagliga utgifter.

ZoidPay-användare kommer att kunna köpa en ny bärbar dator från Amazon med bitcoin, betala sin Netflix-prenumeration hos BNB eller köpa dagligvaror med ethereum. Tegel och murbruk kan enkelt acceptera kryptovalutabetalningar genom att helt enkelt ladda ner ZoidPay-plånboken som förvandlar vilken smartphone som helst till en kassa, samtidigt som de utnyttjar ekosystemfördelarna.

Den största fördelen som ZoidPay har jämfört med andra befintliga alternativ är dess interoperabilitet mellan plånböcker och växlar. ZoidPay-plattformen tillåter användare att ansluta till Chrome Extension med vilken plånbok som helst, vilket möjliggör enkel integration med tillägget och marknaden för att erbjuda omedelbar likviditet.

Eduard Oneci, grundare och VD för Zoidpay: Fokus på ZoidPay har från början varit att bygga en plattform som är enkel och säker att använda, både för konsumenten och återförsäljaren. Genom att använda vår inbyggda ZPAY-token kan konsumenterna dra nytta av massiva rabatter från återförsäljare, noll transaktionsavgifter och dra nytta av att belöna. Vi är glada över att möjliggöra den största övergången från fiat till krypto under nästa decennium. Och vår resa har precis börjat. ”

En smidig övergång från fiat till kryptovaluta

Med fler människor som redan använder kryptovaluta än någonsin tidigare, och mer planerar att använda den nästa år, erbjuder ZoidPay marknaden en livskraftig lösning. ZoidPay-plattformen erbjuder användarvänlighet, säkerhet, billiga transaktioner och andra funktioner som kretsar kring en kundorienterad modell.

För mer information, besök den officiella webbplatsen eller gå med i ZoidPay socials gemenskapen på Twitter, Facebook, Instagram, Telegram

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link