zkTube samarbetar med Mo Works for Global Footprint

zkTube är en global plattform med ett omfattande community med över 1 miljon aktiva medlemmar globalt. De är bäst i att göra förstklassiga lanseringsstrategier och varumärkesinitiativ för företag världen över.

Nyligen meddelade det sitt framgångsrika samarbete med Mo works. Mo Works, en kreativ byrå baserad i Melbourne, Australien, arbetar för att leverera digitala lösningar, branding och affärsstrategi. Den har en omfattande historia med blockchain-relaterade projekt.

Mo Works har en erfarenhet av över åtta år och är en ledande byrå som stöder framstående blockchain-projekt över hela världen.

Sedan starten har Mo works förtjänat sig ett anmärkningsvärt rykte genom att samarbeta med många framgångsrika projekt och bygga ett stort samhälle av lojala medlemmar. Den mest lovande skaleringslösningen kom med samarbetet med zkTube.

Denna idé föreslogs först av Vitalik Buterin, zkTube, som ville lösa trängsel i blockchain-nätverket. zkTube har mer än 100 000 samhällsmedlemmar och 15 gruvallianser involverade i gruvdrift i Kina.

Men med ett globalt samhälle bestående av 60 000 medlemmar från Arabien, Ryssland, Vietnam och Sydkorea har de stöd i det tekniska spektrumet och ser fram emot PayTube-plånboken.

Portföljen för Mo Works är diversifierad med flera projekt som sträcker sig från finansvärlden till konstruktion och mycket mer. Men deras ledande kryptovalutaprojekt, inklusive några på CanYa, Inbox Finance, Shopping och Cure Cosplay, är de mest anmärkningsvärda.

Att ha stor erfarenhet av marknadsföring och lansering på marknaden ger en miljö och infrastruktur för den totala tillväxten och utvecklingen av blockchain-produkter. Mo Works känner igen zkTube som en effektiv samarbetspartner och en störare inom betaltjänstbranschen, med en tekniklösning som erbjuder säkerhet, låg gasavgift och optimal nollkunskapssäker gruvdrift.

Layer 2 blockchain-tekniken kallas ofta för ”off-chain” och har det huvudsakliga syftet att skala transaktionskapaciteten samtidigt som fördelarna med ett distribuerat protokoll bibehålls. Protokollen syftar till att bearbeta data för att minska belastningen som baslagret (rotkedjan) vanligtvis bär.

Men med avlastning av transaktioner från huvudkedjan till Layer 2-plattformar kan ett blockchain-nätverk effektivt hantera mycket högre transaktionskapacitet.

Mo Hamdouna, grundaren och regissören av Mo, arbetande kreativ byrå, valdes till global marknadsföringsrådgivare för zkTube. Enligt honom är några av målen för detta samarbete:

  • Att stödja lanseringen av strategiska samhällsengagemangsprogram.
  • För att effektivt smälta samman zkTube- och Mo Works-samhällen och ta på sig spännande projekt som stöder tillväxten av zkTube som AMA, Airdrops, events och bounty-kampanjer för community-innehavare.
  • Att genomföra den globala lanseringen och community management med hjälp av Mo Works i strategisk rådgivning och utveckling av viktiga branschrelationer.

I ett uttalande sade grundaren av zkTube, Charlene, att ”Det strategiska partnerskapet mellan Mo Works och zkTube kommer att vara avgörande för den övergripande utvecklingen av produkten. Ännu viktigare, med Mo Works kommer vårt partnerskap att göra det möjligt för oss att utvidga vårt samhälls räckvidd globalt. ”

zkTube vill också störa traditionella betaltjänster. Den stöder ett brett utbud av applikationer byggda på ERC20 / ERC721. Företaget tillhandahåller också en plånbok som en startpunkt för decentraliserade scenarier på företagsskala.

Denna koncentration och vänliga utvecklingsmiljö gör det möjligt för fler utvecklare och användare att använda zkTube-protokollet för forskning, vilket berikar zkTube-ekosystemet.

För närvarande använder deras team Google Flutter 2.2 för snabb utveckling av app-building. Jämfört med tidigare 1.2.x-versioner har APP lagt till webbuppdateringar, mer robust nollsäkerhet, effektivt förebyggande av nollkrascher och mer olika plattformar för anpassning.

För mer information besök följande webbplatser: https://zktube.io/ eller https://www.paytube.io/.

För att gå med i online-communityn besök dessa sidor; Twitter, Medium, Facebook, Telegram, Testnet, Discord.

E-post: support@zktube.io

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link