ZIL studsar och strävar efter nytt högt pris genom tiderna


Zilliqa (ZIL) har rört sig uppåt sedan den 23 april, då den studsade på supportområdet 0,15 $.

ZIL förväntas fortsätta att röra sig uppåt, åtminstone tills det når ett nytt högt pris hela tiden och potentiellt går högre.

Nuvarande ZIL-ökning

ZIL har flyttat uppåt sedan den 22 april, då det studsade och återvände supportområdet $ 0,15. Hittills har den lyckats nå en topp på 0,229 dollar. Det höga gjordes något under det höga priset på 0,257 dollar, som nåddes den 17 april.

Tekniska indikatorer är hausse, vilket stöder fortsättningen av den uppåtgående rörelsen. Detta är särskilt tydligt med det hausseartade korset som just har uppstått i den stokastiska oscillatorn.

Om ZIL fortsätter att öka skulle nästa närmaste motståndsområde hittas på $ 0,343. Detta är den 1.61 externa retracement av den senaste nedgången. Efteråt finns det motstånd på $ 0,484, den 2,61 externa fib retracement av samma droppe.

Diagram efter TradingView

Det långsiktiga veckodiagrammet överensstämmer med dessa utsikter. Efter att ha nått en helt ny rekordhög nivå sjönk priset avsevärt. Det har emellertid återfått tidigare all-time högt motståndsområde.

Dessutom finns det en massiv dold hausseartad divergens som har utvecklats i den veckovisa RSI. Detta är ett starkt tecken på trend fortsättning, vilket kan leda till en uppåtgående rörelse.

På grund av bristen på motstånd över det nuvarande priset kan ökningen bli parabolisk.

Diagram efter TradingView

ZIL / BTC

Kryptovalutahandlare CryptoTony_ skisserade ett ZIL / BTC-diagram och uppgav att myntet bara bryter ut från ett ackumuleringsintervall på nästan två år och sannolikt kommer att nå nya toppar.

Källa: Twitter

ZIL / BTC-diagrammet ser också hausse ut. Den har brutit ut från en nedåtgående motståndslinje och sedan återvänt för att validera den som stöd, vid sidan av 300 satoshi-området.

Tekniska indikatorer är hausse, vilket stöder fortsättningen av den uppåtgående rörelsen.

Som beskrivs i tweeten finns nästa närmaste motståndsområde vid 650 satoshis.

Diagram efter TradingView

För att avsluta förväntas ZIL nå en rekordhög nivå och öka prisupptäckten. Nästa närmaste motståndsnivåer finns på $ 0,34 respektive $ 0,48.

ZIL / BTC-paret ser också hausse ut och förväntas fortsätta mot nästa motståndsområde vid 650 satoshis.

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, Klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link