ZIL återvinner avgörande nivå, förväntas fortsätta uppåt


Zilliqa-priset (ZIL) har återvunnit ett viktigt område på 0,15 USD och validerat det som support.

Både ZIL / USD- och ZIL / BTC-paren ser hausse ut, vilket tyder på att det finns ytterligare ökningar i butiken.

Långvarig ZIL-rörelse

Den 17 april nådde ZIL ett högsta värde på 0,257 dollar men minskade omedelbart därefter och sjönk till ett lägsta värde av 0,11 dollar den 23 april. Trots nedgången är det för närvarande i färd med att skapa en hausseartad uppslukande ljusstake.

Det finns en mycket signifikant dold hausseartad divergens som har utvecklats i RSI. Dessutom ökar både MACD och Stochastic Oscillator.

Detta är tecken på att trenden fortfarande är hausse och ZIL kommer att fortsätta mot nya toppar.

Diagram efter TradingView

Återkrav stöd

Det dagliga diagrammet stöder också de hausseartade utsikterna från den veckovisa. Efter att ha brutit ut från $ 0,15-området återvände token för att validera det som support. Det gjorde det den 23 april och började den nuvarande studsan, som fortfarande pågår.

I likhet med den veckovisa tidsramen stöder RSI och MACD fortsättningen av den uppåtgående rörelsen.

Det närmaste motståndsområdet finns nära aprilhöjderna på $ 0,25, medan nästa på $ 0,34.

Diagram efter TradingView

ZIL / BTC

Kryptovalutahandlare @CryptoMichNL skisserade ett ZIL / BTC-diagram och uppgav att han förväntar sig toppar på 500 och så småningom 800 satoshior.

Källa: Twitter

Det dagliga diagrammet visar ett breakout från en fallande motståndslinje. Därefter återvände den för att validera den som support.

Dessutom har token också testat om 340 satoshi-området, vilket nu sannolikt kommer att fungera som stöd.

RSI, MACD och stokastisk oscillator ökar alla och stöder fortsättningen av den uppåtgående rörelsen. Nästa motståndsområde finns vid 650 satoshis.

Diagram efter TradingView

Sammanfattningsvis förväntas både ZIL / USD och / BTC-paren fortsätta öka mot sina respektive motståndsnivåer på grund av återkravet av viktiga horisontella motståndsnivåer.

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link