YFI pumpar till $ 95 000 efter Yearn Woofy Dog Meme Token

[ad_1]

Den decentraliserade ekonomin (DeFi) -aggregatorn Yearn har tagit fast sig på svansen av den nuvarande hundrelaterade meme-myntrosen och har presenterat sin egen hundtoken.

Yearn Finance-utvecklare har tillkännagett en ny token som heter WOOFY i ett försök att hänga på hype kring meme-mynt som DOGE, som nyligen släppts av Elon Musk.

I en tweet den 12 maj delade huvudutvecklaren “banteg” några vaga detaljer om det nya mememyntet:

”Den blå hundkompanietoken till Wifey använder speciell Woof-teknik som möjliggör tvåvägskonvertering mellan de två. Det betyder att du kan utsättas för ett lättsamt hundmynt och DeFi-älsklingsblå chip samtidigt. ”

FOMO för YFI

Avkastningsbönder och spekulanter har skyndat sig att köpa plattformens infödda YFI-token för att få rätt till en ryktad luftdropp av det nya erbjudandet med hundtema. Det hamnade ingen airdrop, bara mer sociala medier hyperbole.

Det här är inte första gången Yearn Finance ser sitt samhälle hoppa på en token innan han förstår dess funktionalitet eller släppprogram.

Woofy’s erbjuder en brofunktion för att redenominera YFI-innehav till en annan token i förhållandet 1: 1. Spekulanter, som inte förstår tokenomics, kan dock ha antagit att WOOFY skulle prissättas på samma sätt som YFI.

En branschobservatör anges att det har varit oro för att det höga priset på YFI på grund av det låga utbudet är ogynnsamt för spekulativa handlare på grund av enhetsförspänning. Woofy löser detta med en dubbelriktad pinne till YFI men till ett lågt pris, så det kan släppas med en miljard-till-en-leverans till YFI, tillade han.

”YFI-ägare skulle kunna prägla $ WOOFY (och vice versa), därav prisökningen eftersom människor verkar vara glada över den potential som $ WOOFY gör bra med tanke på det nuvarande detaljhandelsrosen för hundmememynt. Vid första anblicken ser det ut som ett otrevligt försök att mjölka värde ur de nya sugarna på marknaden. Men detta är egentligen bara ett briljant tidsinställt och temat ”enhetsbias a / b-test”. ”

YFI-prispumpar till ATH

Oavsett om det är avsiktligt eller inte, pumpade spekulanterna YFI-priserna till en heltidshöjd på drygt 95 000 dollar under morgonen den 12 maj. Dock dras den lite tillbaka till 85 000 dollar vid tidpunkten för pressen.

Den sju timmar gamla WOOFY-token började prissättas till $ 0,095 men har sedan dess sjunkit till $ 0,084 under de första timmarna av handeln. Enligt CoinGecko cirkulerar knappt 250 miljoner poletter.

DeFi-aggregataren skröt med rekordintäkter för april.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.[ad_2]

Source link