XRP håller $ 1-nivå som stöd mot SEC ökar

XRP har lyckats hålla över $ 1-märket efter flera dagars baissäljning. SEC-avgifterna verkar spela mindre roll i prisrörelsen på senare tid eftersom stödet mot SEC-fallet växer

Ripple Labs har kämpat med Securities and Exchange Commission (SEC) redan i flera månader. XRP har dock sett en dramatisk prisökning. Efter en imponerande prisstegring på 250% från $ 0,58 till $ 1,96, har token fått en stor hit den här veckan då försäljningen av marknaden ser allt falla i pris.

Men XRP har för närvarande fortfarande $ 1 supportnivåer eftersom Ripple Labs fortsätter att bekämpa sitt fall mot SEC.

SEC-ärendet som öppnades i december 2020 gällde försäljning av oregistrerade värdepapper i form av XRP-token. SEC hävdade att Ripple Labs och dess chefer sålde över 1,3 miljarder dollar i XRP till investerare.

Den senaste vridningen i ärendet såg SEC att domaren skulle neka Ripples begäran att sluta kontakta utländska tillsynsmyndigheter. SEC hade tidigare också bett om godkännande för att få tillgång till finansiella register över företagets chefer. Men Ripple motsatte sig detta och vann följaktligen beslutet att inte behöva lämna personliga register till SEC.

Den pågående rättsliga striden mellan SEC och Ripple Labs förväntas fortsätta under överskådlig framtid. XRP fortsätter dock att hålla fast, även med all negativ press i samband med SEC-avgifterna.

XRP-innehavare erbjuder stöd mot SEC

Det verkar nu som XRP-innehavare stöder Ripple Labs i fallet. En ny juridisk ansökan som lämnats in av John Deaton, en advokat baserad på Rhode Island, stöder Ripple. Över 12 600 XRP-innehavare och supportrar har gått med i kampen för att backa Ripple.

Deaton säger att supportrarna inkluderar småföretag, innehavare, utvecklare och investerare av kryptovalutan. Användarna “har ett betydande intresse för den aktuella egendomen i denna verkställighetsåtgärd” sa han.

Ripple verkar återhämta sig efter en tumult i flera månader. Priset på XRP i skrivande stund ligger på 0,4 dollar. Medan det var mycket under den senaste veckan är kryptovalutan för närvarande fortfarande upp 89% sedan början av april.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link