XPRT satsar på AscendEX – BeInCrypto

[ad_1]

AscendEX, tidigare BitMax, en branschledande digital tillgångshandelsplattform byggd av Wall Street-kvanthandelsveteraner, har meddelat att Persistence-token (XPRT) sätts in den 27 april kl 14:00 UTC.

AscendEX innovativa stakingprodukt tillåter användare att delta i staking och tjäna belöningar direkt på plattformen. Persistence går med i en växande portfölj med anmärkningsvärda tokens inklusive DOT, ATOM och XTZ. AscendEX kommer att ta emot valideringsbelöningar genom att köra en XPRT-nod som de skickar vidare till satsande användare.

Persistence är ett interoperabelt protokoll som är byggt för att underlätta skapandet av nästa generations finansiella produkter. Det är ett ekosystem av finansiella produkter som betjänar både institutionella och krypto-native användare. Persistence One erbjuder en växande uppsättning kärnfunktioner, inklusive pStake, Comdex, pLend, Audit.one och Asset Mantle. Genom dessa funktioner utnyttjar Persistence blockchain-teknik för att underlätta sömlöst utbyte av tillgångar.

XPRT-token säkrar nätverket genom insättning, används för att betala för avgifter och definierar vikten av omröstningen för styrningsförslag för att fatta kritiska beslut angående Persistence-huvudkedjans utveckling.

Behovet av en lösning som Persistens har aldrig varit tydligare. Med en betydande mängd institutionellt kapital och framväxande stablecoins som söker avkastning finns det ett ständigt ökande behov för näringsidkare och företag att få tillgång till finansiering. Persistens matchar de två genom att tillhandahålla en plattform för att driva skuldmarknader som matchar enheter med överskottskapital (långivare) till enheter som behöver kapital (låntagare).

Persistens syftar till att utnyttja både institutionell och krypto-nativ likviditet i dApp-lagret i två steg. De syftar först till att ge offentliga blockchain-teknikfördelar till institutionella användningsfall och för det andra att ge institutionella produkter till krypto-infödda intressenter.

Om AscendEX

Ursprungligen grundat 2018 som BitMax.io, är AscendEx en ledande finansiell plattform för krypto och digital tillgång som tillgodoser både professionella och detaljhandlare. Vår plats erbjuder spot, futures, marginalhandel och stakingprodukter och innehåller viktiga element från DeFi-rymden för att främja en unik marknadsstruktur för användarna. AscendEx leds av ett team av Wall Street-veteraner som har tillämpat traditionella marknadars stränghet för att skapa en robust, säker och pålitlig upplevelse för alla deltagare; och en jämn källa till likviditet för primära erbjudanden.

För mer information och uppdateringar, besök: https://ascendex.com

Om uthållighet och XPRT

Persistence är ett interoperabelt protokoll som är byggt för att underlätta skapandet av nästa generations finansiella produkter. Det är ett ekosystem av finansiella produkter som betjänar både institutionella och krypto-native användare. Persistence One har en växande uppsättning kärnproduktfunktioner, inklusive pStake, Comdex, pLend, Audit.one och Asset Mantle. Genom dessa funktioner utnyttjar Persistence blockchain-teknik för att underlätta sömlöst utbyte av tillgångar.

För mer information och uppdateringar, besök: https://persistence.one/

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

[ad_2]

Source link