XMR bryter ut över avgörande motstånd – riktar sig till nya heltid

[ad_1]

Monero (XMR) -priset har brutit ut från en långvarig motståndsnivå och validerat det som stöd efteråt.

XMR förväntas fortsätta öka och eventuellt nå ett nytt högt pris i processen.

XMR långvarig breakout

Under veckan den 12 april nådde XMR motståndsområdet på $ 351 och avvisades. Området är 0.618 Fib retracement av hela föregående nedåtgående rörelse, mätt från det höga priset.

XMR har gjort flera försök att röra sig uppåt sedan dess. För närvarande handlas det till $ 390. Trots detta har den ännu inte nått en veckostängning ovanför detta område.

Ändå är tekniska indikatorer hausse. RSI har precis passerat över 70. Stokastisk oscillator har gjort ett hausseartat kors. MACD rör sig uppåt.

Därför förväntas token vara framgångsrik när det gäller att flytta sig över denna nivå och gradvis öka mot ett nytt högt pris på hela 554 $.

Diagram efter TradingView

Aktuell rörelse

Det dagliga diagrammet är också hausseartat.

För det första utvecklas en dold hausseartad divergens i RSI, ett starkt tecken på trend fortsättning.

Dessutom verkar det som att token precis har slutfört en fjärde delvågstriangel och nu befinner sig i delvåg fem (orange).

Potentiella mål för toppen av denna rörelse finns på $ 493 respektive $ 590. Det senare skulle uppgå till ett nytt högt pris genom tiderna.

Diagram efter TradingView

XMR / BTC

I likhet med dess motsvarighet till USD är XMR / BTC-diagrammet hausseartat.

Efter att ha nått ett lågt pris helt i januari 2021, återtog token motståndsområdet ₿0,0063. Nivån förväntas nu fungera som stöd.

Dessutom har RSI precis passerat över 50, MACD har blivit positivt och Stokastisk oscillator har gjort ett hausseartat kors.

Därför kommer token sannolikt att öka till nästa motståndsområde of0.0113.

Diagram efter TradingView

Slutsats

För att avsluta är trenden för både XMR / USD och XMR / BTC hausse, på grund av återkravet av ett viktigt motståndsområde.

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

[ad_2]

Source link