WisdomTree utökar sitt sortiment för digitala tillgångar med ETH ETP

[ad_1]

Kapitalförvaltaren WisdomTree har utökat sitt sortiment för digitala tillgångar med lanseringen av en ETP-börshandlad produkt (ETH).

Den 29 april noterades WisdomTree Ethereum ETP (ETHW) på tyska Börse Xetra och schweiziska börsen (SIX).

Ethereum ETP

Eftersom det passar sömlöst inom den aktuella portföljförvaltningen är ETP: er de föredragna instrumenten för institutionella investerare som tilldelas digitala tillgångar. ETHW gör det möjligt för investerare att komma åt ETH utan att behöva hålla kryptovalutan direkt.

Därefter behöver de inte lagra privata åtkomstnycklar eller interagera med blockchain eller digital valutainfrastruktur. ETHW-investerare kommer också att få tillgång till lagring av institutionell kvalitet utan att behöva inrätta en vårdnadshavare själva.

Dessutom ger ETHW investerare ett berättigat belopp på ETH. De kan se varje akties myntberättigande och den totala mängden eter som säkrats i förvar på WisdomTrees webbplats.

WisdomTrees bitcoin ETP

WisdomTree utökade sin serie digitala tillgångsprodukter med lanseringen av ETHW. Detta, efter passering av WisdomTree Bitcoin (BTCW) i Europa, som noterades på Börse Xetra den 14 april. Båda har en total utgiftskvot på 0,95% och är passerade över hela EU. WisdomTree ansökte om BTCW hos US Securities and Exchange Commission (SEC) i mars.

Även i mars utsåg WisdomTree Coinbase till en andra förvaringsinstitut för BTCW. Att vara noterad inte bara på Xetra utan även SIX, utnyttjar ETHW också denna multipla vårdnadshavare.

Kryptovalutabaserade börshandlade produkter blir alltmer attraktiva för institutionella investerare, eftersom flera andra framstående värdepappersföretag har lämnat in liknande ansökningar till SEC.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

[ad_2]

Source link