Vorto Gaming får NEAR-stöd för att utveckla Blockchain-spelplattform

Vorto gaming har fått ett bidrag på nästan 25 000 NEAR-tokens, samt ytterligare 10 000 $ från NEAR-stiftelsen. Detta markerar början på partnerskapet mellan projekten, med Vorto Gaming som planerar att använda sin Vorto Network Minimum Viable Product on NEAR Protocol.

Vorto-nätverket är specialbyggt för spelare, så att de kan få tillgång till det värde de genererar när de spelar spel. Det är en utvecklare av avancerade blockchain-spellösningar födda ur synergin mellan VZ Games och PD Gaming Group AB. Vorto stöds av flera anmärkningsvärda ängelinvesterare inom videospelindustrin, såväl som Yang Bing Kok och Consensys.

Med hjälp av blockchain planerar de att sälja igenom samlare via en integrerad marknadsplats. Detta gör det möjligt att köpa och sälja spelartillgångar över spel inom ekosystemet. Hittills har det utbredda antagandet av blockchain-spel uppenbarligen varit relativt långsamt.

”Det är obestridligt att blockchain-spel, trots dess löfte och spänning, har sett långsam antagande de senaste åren”, Kristaps Vaivods, VD Vorto Gaming.

Blir ett blockkedja för spelkedja

Detta partnerskap bör se ett upptag i blockchain-spel om Vaivods stämmer:

”Vi tror att det finns två huvudorsaker till det: dåligt användargränssnitt och UX och en oskalbar blockchaininfrastruktur. Vi löser för det förra, medan NEAR för det senare. ”

Vorto Gaming syftar till att bli ett blockchain-spelknutpunkt tack vare detta bidrag. De planerar att visa upp denna potential genom sitt flaggskeppsspel, Hash Rush. Spelet i sig är ett stridsspel där spelare slåss på en dystopisk planet i en fiktiv galax för att återuppbygga ruinerna av sin planet.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link