Vill du inte tjäna pengar efter att du har ätit eller beställt mat från en restaurang eller matsal?

Visa mig pengarna!

Du kan tjäna lunchpengar när du delar din erfarenhet på lunchmoney.io

Lunchpengar är en kryptovaluta som levererar 189 miljoner token, och priset per LMY är för närvarande 0,006 USD enligt CoinMarketCap och Coingecko.

Restaurangrecensionsplattformen beskriver sig själv som en universell lojalitetsbelöningstjänst som stimulerar verklig feedback från restaurangkunder över hela världen med omedelbara betalningar.

Bli en restaurang PI

Snart kommer att lanseras senare denna månad, och Lunch Money V2 tillåter användare att uppleva in-app-byte med plånboksalternativ utanför plattformen med Metamask och andra Erc20-kompatibla plånböcker. Bland andra funktioner lägger plattformen till ”Xtra Lunchpengar” för intjänad LMY som hålls i plånböckerna på plattformen.

Den decentraliserade recensionsplattformen syftar till att hjälpa både kunden och restaurangen att etablera och upprätthålla en ömsesidigt fördelaktig relation.

Vad är Gig?

För restaurangen elimineras falska och lågkvalitativa recensioner, medan servicekvaliteten förbättras med verklig kundinsikt. För kunderna (PI) kan de tjäna passiva inkomster genom att helt enkelt skicka in feedback på sina beställningar och hålla sina intäkter i sin plånbok för lunchpengar.

När en beskyddare lämnar feedback för en restaurang på LMY-webbplatsen läggs restaurangen automatiskt till LMYs feedbackdatabas efter godkännande, utan att restaurangen listas. När en restaurang registrerar sig är deras användbara insikter tillgängliga och LMY kan accepteras som betalning utan ett POS-system.

Vad sägs om pandemin?

Nyligen har Lunch Money bildat ett strategiskt partnerskap med LXR Biotech, ett Michigan-baserat konsumentvaruföretag som tillhandahåller funktionell flytande energi, vitamintillskott, skott, vattenförstärkare och kosmeceuticals.

LXR Biotech svängde nyligen för att lägga till Covid-stridsprodukter till sina erbjudanden som finns tillgängliga online och i större detaljhandeln i USA. LXR kommer att erbjuda produkter med lunchpengar för restauranger och kunder inklusive desinfektionsmedel, handdukar och nässpray i deras LMYStore. När de väl är live accepterar LXR Biotech LMY och andra valutor för sina produkter.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link