‘Vi vill ha dig i Wyoming’ säger senator Lummis till gruvarbetare

Cynthia M. Lummis, amerikansk senator från Wyoming, har uppmuntrat bitcoin (BTC) gruvarbetare att komma till hennes stat.

Efter ett uppträdande på CNBC: s Financial Advisor Summit, senator Lummis twittrade den 3 juli, “Om du befinner dig i Bitcoin-gruvutrymmet, vänligen nå ut. Vi vill ha dig i Wyoming. ”

Hon är den senaste i en serie amerikanska tjänstemän som uppmuntrar gruvarbetare att ta med sina verksamheter till staterna. På grund av den pågående hårdvaran mot BTC-gruvdrift i Kina, som en gång stod för cirka 65% av världens BTC-gruvdrift, tvingades många operationer att stängas.

Nyligen kallade Michael Saylor, VD för MicroStrategy, Kinas beslut för ett biljoner dollar misstag och att de hade “pressat [bitcoin] industrin ”ut ur landet.

Vissa gruvarbetare har sedan flyttat sin verksamhet utomlands, med Texas bland favoritdestinationerna på grund av dess låga energipriser. Senator Lummis inbjudan till Wyoming följer en liknande från Miamis borgmästare Francis Suarez. Borgmästare Suarez sa att hans stadens billiga energi (från kärnkraft) är en idealisk plats för den energiintensiva gruvprocessen.

Wyoming är redan känt som ett kryptovänligt tillstånd, och vissa hänvisar till det som “det utlovade landet” för BTC-investerare.

Senator Lummis diskuterar BTC-gruvdrift

Medan han uppträdde på CNBC Financial Advisor Summit i slutet av juni behandlade senator Lummis BTC-gruvdrift och dess miljöpåverkan.

“Det fanns forskning vid University of Cambridge, som visade att bitcoinbrytning använder cirka 40% förnybar energi”, förklarade hon för korrespondent Ylan Mui. ”Och i gruvekonomin som inte är bitcoin är det bara 12%. Så bitcoinbrytning är redan mer miljöanpassad till icke-koldioxidutsläppande energikällor. ”

Senatorn förespråkade BTC vid flera punkter under sitt utseende och bekräftade att hon inte hade investerat i några andra kryptovalutor.

“Den enda jag verkligen förstår är bitcoin”, sa hon. ”Det betyder inte att Ethereum kanske inte har några fördelar också.

”Jag vill inte att alla lägger alla sina pengar i bitcoin, precis som jag inte vill att alla ska lägga dem i dollar och lägga dem under en madrass. Jag gillar diversifiering. Men för mig, eftersom det bara kommer att bli 21 miljoner bitcoin som någonsin bryts, är det en bra värdeförvaring eftersom den har definierat brist. ”

När intervjun avslutades återbesökte senator Lummis miljöfrågan igen och sa ”Det finns mycket innovation som händer bakom kulisserna. Så jag skulle säga, döm inte bitcoinbrytning som en energibus. Det pågår många saker som bevisar något annat. ”

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link