Vi arbetar för att acceptera kryptobetalningar och hålla det på deras balansräkning

Arbetsytas delningsplattform WeWork accepterar nu betalning i kryptovalutor. WeWork stöds av det japanska MNC, SoftBank Group.

Den flexibla arbetsyteleverantören kommer att samarbeta med BitPay och Coinbase för att underlätta inkommande och utgående transaktioner. WeWork kommer också att ha kryptovalutor i balansräkningen. Företaget har bokat 3,2 miljarder dollar i förluster 2020.

Nyligen har WeWork ökat sitt fokus på att använda teknik för att utnyttja sin kärnflexibilitet. Förra året digitaliserade företaget sin fastighetsportfölj. Det släppte också produkterna WeWork On Demand och WeWork All Access, som gör det möjligt för medlemmar med större flexibilitet att välja sitt arbetsutrymme.

WeWork med BitPay

Företaget kommer att använda tjänsterna från BitPay, en kryptovaluta-betalningstjänst i sina kryptotransaktioner. Genom partnerskapet kommer de att acceptera Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), USD Coin (USDC), Paxos (PAX), bland andra kryptovalutor.

När kryptovaluteadoptionen ökar har BitPay erbjudit sina betaltjänster till en mängd nya kunder. Den här veckan började BitPay arbeta med Newegg. Online-återförsäljaren introducerade stöd för Dogecoin-betalningar (DOGE) på sin plattform, vilket kan ha bidragit till att myntet ökar värdet.

Bitpay började också samarbeta med ett annat fastighetsföretag. Kessler Collection meddelade nyligen att det skulle vara den första lyxhotellkoncernen som accepterar kryptovalutor. BitPay möjliggör betalningar i BTC, ETH och DOGE.

Samarbete med Coinbase

Slutligen kommer WeWork att betala hyresvärdar och tredjepartspartners i kryptovalutor där så är tillämpligt via Coinbase. Coinbase är också medlem i WeWork och den största amerikanska kryptovalutahandelplattformen. Dessutom kommer Coinbase att bli den första WeWork-medlemmen som betalar för sitt WeWork-medlemskap med kryptovaluta.

Coinbase har haft en massor av mediatäckning i kölvattnet av sin offentliga notering på Nasdaq förra veckan. Under de första minuterna steg aktiens pris så högt som $ 429, vilket satte företagets värde till över 100 miljarder dollar. Som det är naturligt med ett första erbjudande tjänade tidiga investerare in och sålde cirka 5 miljarder dollar. Trots denna inledande försäljning presterar aktien fortfarande bra.

Analytiker har hyllat den offentliga noteringen som en milstolpe för marknaden.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link