Världens begåvade 3D-artister besöker Binance Smart Chain

BakerySwap, den ledande NFT Marketplace på BSC, kommer att vara värd för en exklusiv 3D NFT-drop med ett urval av de mest begåvade 3D-artisterna från hela världen.

Dessa toppartister har varit involverade i projekt för Netflix, Nike, Chanel, Apple eller heta musiker som Bad Bunny, Lil Uzi och Young Thug. Detta exklusiva evenemang kommer att äga rum den 27 april på BakerySwaps plattform. Detta initiativ kommer att ge den högsta kvaliteten till Binance Smart Chain för första gången och konkurrera med de bästa Ethereum-plattformarna.

BakerySwap kommer också att lansera den 27 april en ny ombyggd och separat webbplats, ”Bakery NFT Gallery”, som är värd för samlade utställningar och kompletterar deras nuvarande ”öppna” NFT Marketplace.

Den 19 april 2021 kommer BakerySwap att vara värd för en exklusiv 3D NFT-drop, en första gång på Binance Smart Chain. I detta evenemang kommer 16 verifierade 3D-artister att delta. Urvalet av dessa har gjorts av prestigefyllda konstkuratorer inom 3D-industrin. De mest begåvade 3D-artisterna i världen, som NudeRobot, Nes100, Accard, Grolar eller CarlosTV, kommer att dela en utställning på BakerySwap.

I det här fallet är huvudobjektet som alla artister kommer att basera sina konstnärliga tolkningar på, en munk. Varje artist kommer att förbereda en bit, inklusive stillbilder eller animationer. Alla konstverk kommer att innehålla säkerhetsartiklar inklusive specialkoder och antikopiefunktioner för att ge mervärde till samlare.

Utställningen öppnar dörrarna den 27 april och kommer att baseras på auktion.

NFT är digitala tillgångar som spelas in på blockchain som representerar ett brett utbud av materiella och immateriella föremål, från samlarobjekt, sportkort, till virtuell fastighet och en hel del andra saker. En NFT är i huvudsak en digital signatur som stöds av blockchain-teknik.

Allt kan ”tokeniseras” med NFT för att skapa ett digitalt ägarintyg som kan köpas och säljas. Med Mike Winkelmann, populärt känd som Beeple som säljer en av sina NFT för rekordhöga 69,3 miljoner dollar, har NFT tagit hela kryptoekosystemet med storm.

BakerySwap har åtagit sig att ta de bästa artisterna till Binance Smart Chain. De tror bestämt att genom att öka konstkvaliteten på båda, deras plattform och Binance Smart Chain, kommer de att kunna locka mer sofistikerade samlare och investerare och gynna hela konstsamhället. Därför lanserar Bakery en ny kuraterad webbplats, exklusiv för de mest begåvade artisterna, för att ge BSC mer samlarobjekt och investerarvärde.

Se PR-videon här.

Om BSC

Binance Smart Chain, en parallell blockchain till Binance Chain, ger ett kraftfullt ekosystem för decentraliserad finansiering. Till skillnad från Binance Chain har BSC smart kontraktsfunktionalitet och kompatibilitet med Ethereum Virtual Machine (EVM)

Binance Smart Chain är fortsatt engagerat i lägre avgifter jämfört med sina Ethereum-kollegor, där gasavgifter ibland ligger över konstverkens priser.

Om BakerySwap

BakerySwap, den första AMM + NFT Exchange, är allt-i-ett-DeFi-plattformen på Binance Smart Chain. Bageri syftar till att vara referensplatsen för alla DeFi-användares behov genom att tillhandahålla tre huvudtjänster: AMM (Automatic Market Maker) där användare kan byta ut tokens, satsa dem eller lantbrukslikviditet och för närvarande har mer än $ 190 miljoner i likviditet.

NFT Marketplace, som gör det möjligt för deltagare att pryda eller handla konstverk och andra spelade NFT, som tillhandahåller viktiga funktioner, som bud eller auktion. Mer än +220 000 NFT-transaktioner och +70 000 präglingar stärker deras ledande position. Och slutligen, Launchpad, som ger initiala mynterbjudanden från utvalda kvalitetsprojekt till tidiga investerare.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link