Välja kryptosignaler: raketplånbok


Det finns många kryptosignalgrupper på Telegram idag. Bokstavligen kan vem som helst som har tillgång till Internet öppna sin egen signalgrupp.

De flesta av dem har en sak gemensamt: De gör anspråk på att de är erfarna handlare och ger signaler med låg risk och hög noggrannhet som möjliggör betydande vinster under relativt korta tidsperioder. Eftersom möjligheten gör tjuvar har det blivit svårare och svårare att inte falla för bedrägerier i kryptovärlden.

En översikt över Rocket Wallet Signals

Rocket Wallet Signals handlar om ansvarsfull handel och att ge sina VIP-medlemmar inblick i den aktuella marknadssituationen.

Den gratis telegramgruppen med Rocket Wallet Signals med för närvarande över 35 000 medlemmar innehåller en liten uppsättning VIP-signaler och marknadsuppdateringar för medlemmar för att introducera vilka tjänster gruppen tillhandahåller. Detta inkluderar också månatliga signalrapporter för att verifiera tidigare prestationer för tjänsten.

VIP-tjänsten består faktiskt av 3 olika kanaler:

  • VIP-signalkanalen innehåller alla signaler som skickats av handelsgruppen bestående av två handlare som leds av Adam från Frankrike.
  • VIP-uppdateringskanalen ger regelbundna uppdateringar om öppna signaler och aktuella marknadstrender.
  • VIP Insights / Tips Channel tillåter medlemmar att lära sig mer om handelstekniker.

Vad som skiljer Rocket Wallet från de flesta signalgrupper är att de dessutom tillhandahåller en modererad VIP-chattgrupp för diskussioner om pågående signaler, trender eller allmänna frågor om kryptovalutor och moderatorgruppen försöker lämna några frågor obesvarade.

Kanalen växer snabbt och nådde 1.000 VIP-medlemmar i april 2021, bara för att växa med ytterligare 25% under de senaste veckorna. Rocket Wallet Signals ger både spot- och futuresignaler giltiga för Binance och flera andra börser till ett rimligt prenumerationspris.

I allmänhet skickas 1-3 signaler dagligen. Ibland kan det finnas över 5 signaler per dag, men eftersom fokus ligger på kvalitet över kvantitet och att inte tvinga affärer är det också möjligt att gå utan signal i flera dagar.

Alla signaler kan följas antingen manuellt eller handlas automatiskt med den ledande handels bot-lösningen för telegram. Anslut bara botten med Binance API, slappna av och sluta oroa dig för diagram hela dagen och natten. Bot har inte tillstånd att ta ut pengar, så risken för en attack i detta syfte är relativt låg.

The Dark Side of Crypto Signals – Scamförsök

Crypto Signal-grupper blommar på den nuvarande tjurmarknaden, men med det kommer alltid ogräs och skadedjur. Under de senaste månaderna har många signalgrupper sett en ökad mängd försök att bluffa människor med falska grupper eller kloner.

Ett tillvägagångssätt som dessa bedragare tar är att infiltrera VIP-grupper och sedan antingen läcka de upplagda signalerna från flera kanaler för att sälja sin egen VIP-tjänst eller att skapa kloner av kanalen med liknande namn och lägga till så kallade ”Pump & Dump” -signaler för att bedra. medlemmarna i bluffkanalen.

Medan imitation är den högsta formen av smicker, blir många människor som är intresserade av att lära sig handla avskräckta genom att bli lurade av sina hårt förtjänade pengar och inte ens inser att de inte är en del av den riktiga signalgruppen.

Rocket Wallet Signals arbetar för närvarande med att implementera flera anti-läckagelösningar för att motverka några av de mest aggressiva bedrägerierna relaterade till kanalen. De övervakar också aktivt bedrägeriförsök och informerar sina medlemmar i gratis- och VIP-grupperna om kända försök.

När du går med i några signalgrupper, se till att du gör ordentlig undersökning på kanalen och bekräftar legitimiteten och äktheten hos kanalnamnet och ägaren från olika källor innan du går med eller gör någon betalning för att undvika att bli offer för en bedragare.

Var särskilt uppmärksam på ”användarnamn” och ”bio” för kontona och ”telegram-URL” och ”namn” på kanalerna. På grund av telegramstrukturen är det väldigt enkelt att skapa en klon av en kanal och ett personligt konto som ser fantastiskt ut som originalet och bara skiljer sig från en enda karaktär i användarnamnet.

Slutgiltiga tankar

Det finns gott om Crypto Signals-grupper där ute på telegram, vissa mer legitima än andra. Rocket Wallet Signals gör inte anspråk på att vara den bästa signalgruppen, eftersom det inte finns något sådant.

Med en noggrannhet på över 70%, strikt riskhantering, regelbunden marknadsanalys och stort stöd i VIP-chatten till konkurrenskraftiga prenumerationsavgifter, är Rocket Wallet Signals definitivt värt att överväga.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link