Vad som förändrades på kryptomarknader medan du sov – 9 juni


BeInCrypto presenterar vår dagliga sammanställning av kryptonyheter och marknadsförändringar som du kanske har missat när du sov.

Bitcoin-uppdatering

Den 7 juni bröt BTC ner från ett symmetriskt triangelmönster och fortsatte att nå sin lägsta dagliga stängning sedan januari.

Men det skapade en lång nedre veke och studsade. Veken liknade dem som skapades den 19 och 23 maj (gröna ikoner).

Dessutom finns det några hausseartade tecken på plats, såsom en potentiell hausseartad avvikelse i RSI.

Stokastisk oscillator är dock nära att göra ett baisseartat igen.

Huvudstödsområdet finns på $ 27.000, detta är 0.618 Fib retracement supportnivå när du mäter hela rörelsen uppåt.

BTC-diagram av TradingView

Altcoin-flyttare

Det totala kryptovalutamarknaden ökar något från igår till $ 1,52 biljoner. Bitcoin handlar med nästan 3% rabatt på nyheterna om att El Salvador har antagit BTC som lagligt betalningsmedel i morse. BTC är tillbaka på att handla strax över 34 000 dollar efter att ha avslutat en nästan sexmånadersnivå på 31 700 dollar igår.

Bitcoin Diamond (BCD) är dagens största altcoin-mover. Det har ökat med 51% under det senaste dygnet och har pressat altcoinet till topp 100 efter marknadsvärde.

Internetdator (ICP) är dagens största förlorare. Det har sjunkit knappt 12% under det senaste dygnet och minskat med över 25% under den senaste veckan. Även om ICP lyckades hålla sig i topp-10 under en tid, har det nu gått tillbaka till position 15 och handlas för 79,86 dollar.

I andra kryptonyheter

  • Förslaget att anta bitcoin som lagligt betalningsmedel godkändes med majoritetsröstning i Kongressen i dag i El Salvador. Förutom att officiellt erkänna bitcoin som en valuta, planerar Bukele också att införa fler lagar för att göra landet attraktivt för kryptoentusiaster.
  • Commodity Futures Trading Commission-chefen har förklarat olicensierade decentraliserade finansieringsplattformar (DeFi) olagliga efter att ha sökt efter termen på Google.
  • Kryptovalutor har blivit ett sådant problem med polisen i Storbritannien att de ber om mer makt för att frysa digitala tillgångar i brottsutredningar.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på egen risk.Source link