Vad som förändrades på kryptomarknader medan du sov – 8 juni


BeInCrypto presenterar vår dagliga sammanställning av kryptonyheter och marknadsförändringar som du kanske har missat när du sov.

Bitcoin-uppdatering

Den 7 juni bröt Bitcoin (BTC) ner från en symmetrisk triangel som hade funnits sedan 19 maj.

Det är troligtvis i färd med att slutföra den femte och sista vågen av en baisseartad impuls som kan ta den under $ 30.000.

BTC hade handlat i en symmetrisk triangel sedan 19 maj. Efter att ha konsoliderat i nästan en månad bröt det äntligen från mönstret den 7 juni.

Hittills har BTC nått ett lägsta värde på 32 351 dollar. Det närmaste supportområdet är nära $ 27 000, skapat av supportnivån 0.618 Fib retracement.

BTC-diagram av TradingView

Altcoin-flyttare

Det totala börsvärdet för kryptovaluta tog mer än 9% dyk under det senaste dygnet till $ 1,5 biljoner. Detta är det lägsta börsvärde som hittills uppnåtts under juni månad. Bortsett från stablecoins är nästan alla tillgångar i topp-100 i rött idag.

Det finns bara två kryptovalutor som har haft positiva prisrörelser idag. Arweave (AR) ökar med 27% under dagen, medan Theta Fuel (TFUEL) ökar med nästan 18%.

Å andra sidan ser BakeryToken (BAKE) det värsta av marknaden. BAKE har minskat med 20% i en flyttning till 3,15 dollar och har nästan fallit ut ur de 100 bästa kryptovalutorna efter marknadsvärde.

I andra kryptonyheter

  • USA: s justitieministerium har återvunnit 2,3 miljoner dollar i bitcoin efter DarkSide-ransomware-attacken mot Colonial Pipeline-infrastrukturen.
  • En styrningsundersökning har inletts på MakerDAO: s decentraliserade utlåningsplattform angående införandet av olika typer av säkerheter utöver kryptosektorerna.
  • MicroStrategy (MSTR) tillkännagav måndag sina planer på att samla in $ 400 med hjälp av skuldutbud för att köpa mer bitcoin (BTC).

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på egen risk.Source link