Vad som förändrades på kryptomarknader medan du sov – 7 juni


BeInCrypto presenterar vår dagliga morgonuppsättning av kryptonyheter och marknadsförändringar som du kanske har missat medan du sov.

Bitcoin-uppdatering

Bitcoin upplevde viss volatilitet förra veckan och flyttade från ett lägsta av $ 34,153 till ett högt av $ 39,476. Men både öppnings- och stängningspriserna var nära $ 35 700, vilket skapade ett doji-ljus i veckans tidsram.

Tekniska indikatorer i veckotidsramen är baisse. MACD har fallit i negativt territorium för första gången sedan november 2019. RSI har också precis passerat under 50 och Stokastisk oscillator har gjort ett baisseartat kors (röda ikoner).

För närvarande handlas BTC på supportnivån 0,5 Fib retracement på $ 34,340. Nästa support är på 27 125 $, vilket är 0.618 Fib retracement supportnivå.

BTC-diagram av TradingView

Altcoin-flyttare

Det totala kryptovalutamarknaden flyttade sig mestadels i sidled under helgen och ligger på $ 1,65 biljoner vid tidpunkten för pressen. Detta är fortfarande något lägre än förra veckans högsta på 1,76 biljoner dollar.

Tether (USDT) har återvunnit den tredje rankningen i en övergång till 62 miljarder dollar i marknadsvärde. Tezos (XTZ) är dagens största altcoin-vinnare och den enda tillgången i topp-100 som ser tvåsiffriga procentuella vinster idag. XTZ handlas för $ 3,92 i en vinst på 11% på dagen, har ökat med 15% under den senaste veckan.

UNUS SED LEO (LEO) är dagens största förlorare, ned nästan 5% i en flyttning till 2,48 dollar. Flera andra kryptovalutor som KLAY, SUSHI och AVAX är dock inte långt efter. Alla tre upplever förluster på mer än 3% på dagen.

I andra kryptonyheter

  • Ethereums nätavgifter har sjunkit till de lägsta nivåerna i år när kryptomarknaderna fortsätter att konsolideras.
  • Data från CryptoTreasuries visar att 32 företag har nästan 12 miljarder dollar i BTC, medan 11 företag har cirka 470 miljoner dollar i ETH.
  • Den icke-fungibla token-marknaden (NFT) verkar vara lite tyst, eftersom flera mått visar att intresset för utrymmet har minskat sedan toppen för några månader sedan.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link