Vad som förändrades på kryptomarknader medan du sov – 7 juli


BeInCrypto presenterar vår dagliga sammanställning av kryptonyheter och marknadsförändringar som du kanske har missat när du sov.

Bitcoin-uppdatering

BTC skapade en baisse uppslukande ljusstake den 5 juli. Nästa dag försökte den initiera en uppåtgående rörelse men lämnade bara en lång övre veke på plats (röd ikon).

MACD gav emellertid inte en baisseartad reverseringssignal och skapade istället ett högre momentum. Dessutom gjorde den stokastiska oscillatorn ett hausseartat kors.

De närmaste stöd- och motståndsnivåerna finns på $ 32 000 och $ 40 550.

BTC-diagram av TradingView

Altcoin-flyttare

Det totala börsvärdet för kryptovaluta ökar med ytterligare 1% idag i en övergång till $ 1,52 biljoner. Majoriteten av kryptovalutor i topp-100 handlar mestadels platt på dagen. Medan Ethereum (ETH) har ökat med 1,5% har bitcoin (BTC) fallit med 0,5% under det senaste dygnet.

Axie Infinity (AXS) är dagens bästa altcoin och under den senaste veckan. AXS har ökat med ytterligare 24% sedan den 6 juli och är bara blyg för en värdetillväxt på 200% under de senaste sju dagarna.

ECOMI (OMI) är dagens största förlorare hittills och förlorar mer än 14%. Detta verkar dock bara vara en liten tillbakadragning. Trots sina förluster idag har OMI fortfarande ökat med 85% under den senaste veckan.

I andra kryptonyheter

  • Bybit-kryptovalutabörsen ökar sina kunskapsförfaranden (KYC) med nya krav som börjar nästa vecka.
  • Högtstående chefer från Sydkoreas Bithumb-utbyte står inför anklagelser om bedrägerier från tidigare partners i Thailand.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link