Vad som förändrades på kryptomarknader medan du sov – 6 maj

[ad_1]

BeInCrypto presenterar vår dagliga sammanställning av kryptonyheter och marknadsförändringar som du kanske har missat när du sov.

Bitcoin-uppdatering

BTC studsade avsevärt den 5 maj efter att ha nått supportområdet på $ 53 000. Det skapade en hausseartad uppslukande ljusstake, vilket förnekade de baisse konsekvenserna från föregående dags minskning. Detta är ett tecken på att trenden fortfarande är hausseartad och att priset sannolikt kommer att fortsätta uppåt.

Tekniska indikatorer är också hausse. Detta framgår särskilt av det växande hausseartade korset i den stokastiska oscillatorn (grön pil).

Dessutom går MACD uppåt och är positiv, och RSI har precis passerat över 50.

Därför indikerar den dagliga tidsramen att den nuvarande BTC-trenden är hausse.

BTC-diagram av TradingView

Altcoin-flyttare

De flesta tillgångar i de 100 bästa kryptovalutorna efter marknadsvärde ser grönt idag bland en bredare marknadspump. Uniswap Token (UNI) har fallit ut ur topp 10 idag efter 6% förlust. Bitcoin Cash (BCH) har flyttat in på plats 9 i en prisökning på 22% till $ 1 318.

Telcoin (TEL) är den största altcoinföraren under både det senaste dygnet och den senaste veckan. TEL handlas upp 94% idag och flyttar det upp till nummer 61. TEL har ökat totalt med 534% under de senaste sju dagarna och handlas för närvarande för 0,044 $.

BakeryToken (BAKE) är den största förloraren hittills idag. Priset sjunker med mer än 10% och mycket nära att falla ut ur topp 100-rankingen.

I andra kryptonyheter

  • Den mycket efterlängtade version 3 Uniswap-uppgraderingen kan ha fallit platt den första dagen. Handlare har rapporterat höga avgifter och tekniska problem med plattformen.
  • Coinbase meddelade att det kommer att stänga sitt huvudkontor i San Francisco och flytta till en telekommunikationsmodell. Dessutom släppte den en öppenhetsrapport för andra halvåret 2020.
  • Ethereum och bitcoin lade upp rekordinställningsflöden förra veckan. Ytterligare analyser från en nyligen rapporterad CoinShares-rapport visar att investerare dumpade mer pengar till krypto förra veckan än någon vecka sedan februari.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.

[ad_2]

Source link