Vad som förändrades på kryptomarknader medan du sov – 4 maj

[ad_1]

BeInCrypto presenterar vår dagliga sammanställning av kryptonyheter och marknadsförändringar som du kanske har missat när du sov.

BTC-uppdatering

BTC har ökat sedan studsar den 25 april. Ökningen har varit konstant, utan en betydande retracement genomgående.

Den 3 maj lyckades den nå en topp på 58 981 dollar innan den gick nedåt. Det höga gjordes precis vid 0.618 Fib retracement-motståndet för hela nedåtgående rörelse. Detta är en motståndsnivå som ofta orsakar avslag. Hittills har priset nått en lokal låg på 54 580 dollar.

Trots nedgången är de tekniska indikatorerna fortfarande hausse. MACD ökar och befinner sig i positivt territorium, RSI har korsat över 50 och Stokastisk oscillator rör sig uppåt – mycket nära att göra ett hausseartat kors.

Därför förväntas BTC göra en högre låg och återuppta sin uppåtgående rörelse.

BTC-diagram av TradingView

Altcoin-flyttare

Kryptovalutans topp 10-rankning efter marknadsvärde såg några små förändringar under det senaste dygnet. Det totala börsvärdet för kryptovalutor nådde ett rekordhögt värde på 2,3 biljoner dollar igår men har sjunkit något tillbaka till 2,24 biljoner dollar i morse.

Litecoin (LTC) tog tillbaka sin plats på plats # 10 före Bitcoin Cash (BCH) och har nu en bekväm 1 miljard dollar ledning. Dogecoin (DOGE) ökar nästan 24% på dagen och är inte långt ifrån att vända XRP ur # 4-positionen.

WAVES är dagens bästa vinnare. Det har ökat med hela 51% under det senaste dygnet. Det nådde kort en ny heltidshöjd på $ 42 men har dragit sig något tillbaka till $ 38.

NANO är dagens största förlorare. Trots att den har minskat mer än 12% på dagen har NANO sett en imponerande tillväxt på 800% sedan början av 2021.

I andra kryptonyheter

  • Nya kryptoregler i Thailand kräver att alla som vill öppna ett konto måste registrera sig fysiskt och inte kan göras online.
  • Digital Currency Group Inc. (DCG), ett stort bitcoin- och blockchain-investeringsföretag, har aviserat planer på att köpa ytterligare 557 miljoner dollar i aktier i Grayscale Bitcoin Trust (GBTC).

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

[ad_2]

Source link