Vad som förändrades på kryptomarknader medan du sov – 30 juni


BeInCrypto presenterar vår dagliga sammanställning av kryptonyheter och marknadsförändringar som du kanske har missat när du sov.

Bitcoin-uppdatering

BTC återhämtade sig betydligt under veckan 21-28 juni. Det nådde ett lägsta av $ 28 805 men skapade en lång nedre veke (grön). Det fortsatte att nå ett slut över det horisontella stödområdet på 32 600 dollar. Detta område är avgörande eftersom BTC inte har nått ett slut under det sedan början av året, även om vissa vickar har brutit mot det.

Den veckovisa avslutningen var en hammarstake, som ofta ses som ett hausseartat tecken.

Trots det nära ovanstående horisontella stödet är tekniska indikatorer fortfarande baisse. MACD minskar och är negativ, RSI har sjunkit under 50 och Stokastisk oscillator har gjort ett baisseartat kors (röda ikoner).

Därför är studsen inte tillräcklig för att bekräfta en vändning.

BTC-diagram av TradingView

Altcoin-flyttare

Det totala börsvärdet för kryptovalutor sitter strax under 1,5 biljoner dollar idag medan de flesta kryptovalutor handlar relativt platt. Bitcoin avvisades av $ 36.000-motståndet och är tillbaka till handel på $ 34.700 vid tidpunkten för pressen.

UMA är dagens största altcoin-vinnare och tillför 18% till sitt värde under det senaste dygnet. Waves (WAVES) och Ethereum Classic (ETC) är nära tvåa, men får 16% respektive 15% på dagen.

En av gårdagens bästa vinnare, Bitcoin SV (BSV) har vänt sig till dagens största förlorare. BSV har minskat mer än 8% under den senaste dagen men har fortfarande fått 24% under de senaste sju dagarna.

I andra kryptonyheter

  • Beijing Rail Transit har lanserat ett pilotprogram som accepterar landets digitalbankvaluta (CBDC) för betalningar. Den digitala renminbien kan nu användas för att betala för biljetter på flera järnvägslinjer.
  • Den brittiska banken NatWest har infört ett dagligt tak på transaktioner relaterade till kryptobörser till följd av oro för bedrägerier och bedrägerier.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link