Vad som förändrades på kryptomarknader medan du sov – 3 maj

[ad_1]

BeInCrypto presenterar vår dagliga morgonuppsättning av kryptonyheter och marknadsförändringar som du kanske har missat medan du sov.

Bitcoin-uppdatering

BTC återhämtade sig imponerande förra veckan och skapade en hausseartad uppslukande ljusstake i processen. Detta tyder på att köparna är tillbaka i kontroll efter försäljningen som kort tog priset under $ 50 000 för två veckor sedan.

Tekniska indikatorer är också hausse. RSI har genererat en dold hausseartad divergens, ett starkt tecken på trend fortsättning. Dessutom har den stokastiska oscillatorn studsat, vilket gör att ett potentiellt baisseartat kors blir ogiltigt.

MACD tappar fart men ökar fortfarande. Därför är det troligt att den långsiktiga BTC-trenden fortfarande är hausseartad.

BTC-diagram av TradingView

Altcoin-flyttare

Nästan varje kryptovaluta i topp-100 är i grönt idag efter stora drag i bitcoin och eter. Ethereum nådde en ny höjd på 3 180 dollar den 3 maj och ökade sitt marknadsvärde till 366 miljarder dollar. Det är ungefär 33% av hela bitcoin-börsvärdet.

Bitcoin Cash (BCH) lyckades äntligen vända Litecoin (LTC) ur topp-tio i en 6% -flyttning till $ 1022-prispunkten.

Venus (XVS) är dagens största altcoin-vinnare hittills. Det har ökat nästan 32% under det senaste dygnet för att handla för 130 $. XVS är också en av de bästa vinsterna under den senaste veckan med 82% tillväxt.

Endast tre kryptovalutor i topp-100 är i rött idag när man undantar stablecoins. Fantom (FTM) är den största förloraren av altcoin de senaste 24 timmarna. Det har fallit tillbaka till 0,77 dollar i en förlust på 4% på dagen. Detta är dock ingen stor förlust, speciellt när man tänker på att FTM fortfarande har ökat med mer än 118% under den senaste veckan.

I andra kryptonyheter

  • Ethereum nådde en ny rekordhög nivå på 3 150 dollar den 3 maj, vilket gör dess grundare, Vitalik Buterin, till en kryptomilliardär.
  • Det senaste decentraliserade finansieringshacket (DeFi) har resulterat i stora förluster för Binance Smart Chain-baserade Spartan Protocol.
  • En nyligen genomförd undersökning visar att de flesta sydkoreaner stöder beskattning av kapitalvinster på krypto, vilket kommer att lanseras nästa år.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

[ad_2]

Source link