Vad som förändrades på kryptomarknader medan du sov – 28 maj


BeInCrypto presenterar vår dagliga morgonuppsättning av kryptonyheter och marknadsförändringar som du kanske har missat medan du sov.

Bitcoin-uppdatering

BTC har ökat sedan den 19 maj, då den nådde ett lägsta värde på $ 30.000. Den lyckades nå en lokal höjd på $ 40 841 den 26 maj. Men den har fallit sedan.

Trots nedgången blir de tekniska indikatorerna hausse. MACD har gett en hausseartad reverseringssignal och skapat fyra på varandra följande högre momentum-staplar. RSI ökar för att göra sin andra högre låg. Slutligen visar Stokastisk oscillator tecken på att röra sig uppåt.

BTC-diagram av TradingView

Altcoin-flyttare

Kryptomarknaderna kämpar i morse. Det totala marknadspriset har sjunkit ytterligare 5% tillbaka till 1,6 biljoner dollar efter att ha nått en lokal höjd på 1,77 biljoner dollar den 26 maj.

Varje kryptovaluta i topp-50 är i rött idag förutom THETA, som handlas upp 9% på dagen. Helium (HNT) är dock den största altcoin-vinnaren hittills. HNT ökade med 15% och handlas för närvarande för 17,18 $.

Gårdagens största altcoin-vinnare, Enjin Coin (ENJ), är dagens största förlorare. ENJ minskar med mer än 18% på dagen och återgår till handel på $ 1,55. Detta är dock inte så illa, men när man överväger att ENJ fortfarande är uppe med över 67% sedan det öppnade varje vecka på $ 0,93.

I andra kryptonyheter

  • Det största decentraliserade finansieringsprotokollet (DeFi), MakerDAO, har avslöjat sina skalningsstrategier för att gå framåt i en flerkedjig miljö.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på egen risk.Source link