Vad som förändrades på kryptomarknader medan du sov – 28 juni


BeInCrypto presenterar vår dagliga sammanställning av kryptonyheter och marknadsförändringar på morgonen som du kanske har missat medan du sov.

Bitcoin-uppdatering

Bitcoin (BTC) klättrade tillbaka över $ 35 000 den 28 juni efter att ha gjort en dubbel botten på $ 31 500 den 25 juni. Trots ökningen är BTC fortfarande 44% lägre än den högsta någonsin dagliga stängningen på $ 63 689 den 13 april.

BTC handlas under en fallande motståndslinje från 10 maj när priset började krascha. Om inte priset kan röra sig över och stänga över denna linje kommer troligen sannolikt att fortsätta att vara baisseartat. Om den lyckas fortsätta att röra sig uppåt, finns det en stark horisontell motståndsnivå mellan $ 41 000 och $ 43 000.

Vid tidpunkten för pressen är RSI vid 47 och står inför motstånd vid 53. Om BTC inte bryter ut från motstånd, finns det en god chans att den kommer att testa lägre supportnivåer, eventuellt nära $ 27 000.

BTC-diagram av TradingView

Altcoin-flyttare

Det totala kryptovalutamarknaden ökar med 6,5% på dagen till 1,44 biljoner dollar. Sedan kraschen från en heltidshöjd på 2,3 biljoner dollar den 12 maj har marknadsmässan för det mesta gått i ett intervall mellan 1,75 biljoner dollar och 1,33 biljoner dollar. Nästan varje kryptovaluta i topp-100 efter marknadsvärde har ökat i värde under det senaste dygnet.

Internet Computer (ICP) är den största altcoin-vinnaren hittills, upp med massiva 41% för att återta $ 44-nivån. När ICP slog in på marknaderna i början av maj, sköt priset till $ 475 innan det gled till ett lågt av $ 28 den 26 juni.

Bortsett från Liquid USD (LUSD) stablecoin är NEO och Quant (QNT) de enda kryptovalutorna i topp-100 som ser förluster på dagen. QNT har minskat med 1,2% under det senaste dygnet, men har fortfarande ökat med 13,5% under den senaste veckan.

I andra kryptonyheter

  • Ett annat decentraliserat finansprotokoll (DeFi) verkar ha utnyttjats på Polygon och utvidgar listan över plattformar som förlorar pengar. Enligt kontraktsadressen på Polygon Scan-instrumentpanelen drogs 248 miljoner USD i USDC och Tether från protokollet den 28 juni medan SafeDollar (SDO) -stablecoin kraschade till noll.
  • Hongkongs finanssekreterare uttryckte eftertryckligt behovet av digital omvandling och bekräftade att regionen kommer att genomföra tekniska tester med den digitala renminbis centralbank digitala valutan (CBDC) 2022.
  • I sin första omröstning om DAO-styrning kommer ICON Balanced community att avgöra om de ska distribuera mer än 1 miljon dollar av avgifter som genererats av plattformen sedan den lanserades den 25 april. native token BALN och 40% till DAO-fonden varje dag, tillade tillkännagivandet.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link