Vad som förändrades på kryptomarknader medan du sov – 28 april


BeInCrypto presenterar vår dagliga morgonuppsättning av kryptonyheter och marknadsförändringar som du kanske har missat medan du sov.

Bitcoin-uppdatering

Bitcoin (BTC) har återupptagit studsen från 26 april. Studsningen började vid ett sammanflöde av Fib-stödnivåer mellan $ 46,900- $ 47,725. Området skapas av 0,5 långsiktiga fibrer (orange) och 0,786 kortvariga fibrer (svart).

Hittills har den nått en lokal höjd på $ 55738.

En intressant utveckling är den hausseartade reverseringssignalen i MACD.

Trots detta är RSI och stokastisk oscillator fortfarande baissär.

BTC-diagram av TradingView

Altcoin-flyttare

Kryptovalutans topp 10-rankning har förblivit mestadels oförändrad idag. Dogecoin (DOGE) är dock nära att köra Cardanos (ADA) # 6-plats. DOGE saknar nu bara 3 miljarder dollar för att köra ADA efter en pump på 7% i morse.

Bitcoin Cash (BCH) fortsätter också att stänga in Litecoin (LTC) för att återansluta sig till topp-10. Vid tidpunkten för pressen var BCH drygt 500 miljoner dollar borta från omkörning av LTC.

Polygon (MATIC) är dagens största altcoin-mover. Det lyckades nå en ny heltidshöjd på 0,90 dollar idag men har sedan korrigerats tillbaka till 0,73 dollar. MATIC har för närvarande rankningen # 37. Det ökade med 29% på dagen och har sett en enorm 118% vinst på veckan.

DENT är dagens största förlorare. Efter att ha haft en pump på 26% igår, har DENT fallit tillbaka under $ 0,011 och förlorat 14% hittills idag.

I andra kryptonyheter

  • Crypto-plånbok MetaMask har fortsatt att växa i oöverträffade priser och rapporterar den senaste milstolpen i månatliga användare och transaktioner.
  • Sydkoreas centralbank kommer att genomföra simuleringsexperiment med centralbankens digitala valuta (CBDC) under senare delen av året, enligt en officiell rapport.
  • Goldman Sachs har släppt en studie som leds av analytiker Ben Snider på aktier kopplade till krypto och blockchain. Specifikt aktier som kan se en kraftig ökning om bitcoinpriserna tar fart igen.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link