Vad som förändrades på kryptomarknader medan du sov – 27 april

[ad_1]

BeInCrypto presenterar vår dagliga morgonuppsättning av kryptonyheter och marknadsförändringar som du kanske har missat medan du sov.

Bitcoin-uppdatering

BTC har rört sig nedåt sedan den 14 april, när det nådde en topp på 64 854 dollar. Den nedåtgående rörelsen accelererade den 18 april. Den 25 april nådde den en lokal låg på 46 930 dollar innan den studsade.

För närvarande handlar BTC nära 54 700 dollar.

Tekniska indikatorer är fortfarande baisseartade. Trots ökningen är RSI fortfarande under 50. Dessutom har den stokastiska oscillatorn precis gjort ett baisseartat kors.

Medan MACD är nära att ge en hausseartad reverseringssignal har den inte gjort det än. Även om det skulle korsa hausse, skulle det vara den enda hausse-läsningen från de tre indikatorerna.

Trots baissess från indikatorer inträffade studsen vid en betydande sammanflöde av Fib-stödnivåer. Området finns mellan $ 46,900- $ 47,725, skapat av Fib retracement nivåerna 0,786 (svart) och 0,5 (orange). Den förstnämnda omfattar den senaste delen av flytten medan den senare består av den långsiktiga delen.

BTC-diagram av TradingView

Altcoin-flyttare

Nästan varje kryptovaluta i topp-100 ser grönt idag efter fortsättningen av en bredare återhämtning på marknaden. # 10-rankade Litecoin (LTC) är nära att förlora sin plats till Bitcoin Cash (BCH). Den förstnämnda har en börsvärde på 16,8 miljarder dollar men BCH är het på sina klackar knappt 16,2 miljarder dollar.

WAVES är hittills den bästa vinnaren av dagen. Det har ökat nästan 47% under det senaste dygnet och handlas till en prispunkt över $ 20. Det gjorde kort en ny heltidshöjd över $ 22 tidigare på dagen men har sedan återkallat några.

PancakeSwap (CAKE) är dagens största förlorare men den har bara förlorat lite över 2% på dagen. CAKE-investerare är dock troligtvis inte oroliga för mycket, eftersom token fortfarande har ökat med 54% under den senaste veckan.

I andra kryptonyheter

  • Reebok har lanserat en ny icke-fungibel token (NFT) -kollektion baserad på sina skor, 200 av dessa NFT säljs på Wax Atomic Hub-plattformen.
  • Cryptocurrency legend Charles Hoskinson intervjuades nyligen av Forbes om den teoretiska grunden för krypto och hur dess snabba utveckling relaterar till historien om matematik och datavetenskap.
  • Opium Decentralized Finance (DeFi) -protokollet har avslöjat ett nytt sätt att öka avkastningen på Ethereum genom höghävdad exponering.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

[ad_2]

Source link