Vad som förändrades på kryptomarknader medan du sov – 26 maj


BeInCrypto presenterar vår dagliga morgonuppsättning av kryptonyheter och marknadsförändringar som du kanske har missat medan du sov.

Bitcoin-uppdatering

BTC har ökat sedan den 19 maj, då den nådde ett lokalt lågt värde på $ 30.000. Den 23 maj skapade det en högre låg och följde upp den med en hausse uppslukande ljusstake.

Sedan dess har den lyckats nå en daglig högsta slut på $ 40 600. De viktigaste motståndsnivåerna finns på 41 200 $ och 48 175 $. Detta är 0,382 och 0,618 Fib retracement nivåer från den senaste nedgången.

Tekniska indikatorer ger några hausseartade tecken. MACD har genererat tre högre momentstaplar. Men på grund av den baisseartade ljusstaken som stängdes igår genererade den inte en hausseartad omvänd signal.

RSI har korsat över 30 efter att ha genererat en hausseartad avvikelse. Medan Stokastisk oscillator ännu inte har gjort ett hausseartat kors, har det börjat röra sig uppåt.

Därför, medan vändningen inte bekräftas, finns det flera hausseartade tecken som utvecklas.

BTC-diagram av TradingView

Altcoin-flyttare

Det totala marknadsvärde för kryptovalutor fortsätter sin väg till återhämtning idag. Det är tillbaka på $ 1,76 biljoner i en 6,5% vinst på dagen.

Många kryptovalutor i topp-100 efter marknadsvärde ser tvåsiffriga procentuella vinster sedan igår. Både Cardano (ADA) och Binance Coin (BNB) tävlar för att ta plats # 3 från Tether (USDT).

Polygon (MATIC) är dagens största altcoin-vinnare, upp nästan 27% samma dag som nyheter som Mark Cuban investerade i projektet. Terra (LUNA) ligger dock inte långt efter och har sett en 25,5% vinst under det senaste dygnet.

Den enda kryptovaluta som verkligen har sett någon betydande nackdel idag är UNUS SED LEO (LEO). Det handlas ned med 7% på dagen trots att ingen annan tillgång i topp-100 ser någon förlust över 1%.

I andra kryptonyheter

  • Layer 2-skalningsaggregat Polygon har precis fått en annan stor investerare i form av Mark Cuban, som har skickat sina inhemska tokenpriser i höjden.
  • Kevin O’Leary, co-host för Shark Tank, har varit mycket högljudd om kryptovalutornas lönsamhet. Så mycket att han nyligen meddelade sina planer på att starta ett decentraliserat finansieringsbolag (DeFi).
  • Ontario Securities Commission i Kanada har sagt att Poloniex misslyckats med att diskutera regelefterlevnad av det, och som sådan kommer att hålla en utfrågning i ärendet.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link