Vad som förändrades på kryptomarknader medan du sov – 25 juni


BeInCrypto presenterar vår dagliga morgonuppsättning av kryptonyheter och marknadsförändringar som du kanske har missat medan du sov.

Bitcoin-uppdatering

Bitcoin sjunker något dagen efter att ha berört 35 500 dollar tidigt på morgonen den 25 juni. Trots återhämtningen i priset handlar BTC fortfarande under en fallande motståndslinje som dras från den 10 maj. För att bryta över detta motstånd. BTC skulle behöva flytta och stänga över 37 500 dollar. Vid tidpunkten för pressen handlades bitcoin för 34 225 dollar.

Det finns fortfarande en avgörande horisontell stödzon som bildades i början av 2021. Om BTC bryter ner under denna nivå är det troligt att det skulle testa lägre supportnivåer i intervallet $ 25 500 – $ 27 000.

BTC-diagram av TradingView

Altcoin-flyttare

Den totala kryptomarknaden ökar med drygt 2% under dagen och ligger för närvarande på $ 1,41 biljoner. Sedan den sjunker under 2 biljoner dollar den 19 maj har marknadspriset gått mellan 1,83 biljoner och 1,31 biljoner dollar.

De flesta kryptovalutor som handlas relativt platt på dagen, men en handfull i topp-100 presterar ganska bra. Nano (NANO) är dagens bästa vinnare hittills. Det har ökat med nästan 14% på dagen trots en förlust på 15,5% under den senaste veckan. Dogecoin (DOGE) och THORChain (RUNE) har också lagt till mer än 10% i värde under det senaste dygnet.

Gårdagens bästa vinnare, Klaytn (KLAY) har förvandlats till dagens största förlorare. KLAY är tillbaka till handel på $ 1,02 efter en förlust på 9% hittills.

I andra kryptonyheter

  • Robinhood håller på att skjuta tillbaka sina offentliga noteringsplaner efter att det ursprungligen hade planerat att lansera en börsintroduktion i juni. US SEC undersöker enligt uppgift sin kryptovalutaverksamhet.
  • El Salvadors president Nayib Bukele avslöjade en ny digital plånbok för bitcoin och sa att medborgarna kommer att få $ 30 när de laddar ner den.
  • Fintech och kryptofirma Circle har stora planer för decentraliserad finansiering (DeFi) med avtäckningen av ett nytt applikationsprogrammeringsgränssnitt för institutioner.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link