Vad som förändrades på kryptomarknader medan du sov – 24 maj


BeInCrypto presenterar vår dagliga morgonuppsättning av kryptonyheter och marknadsförändringar som du kanske har missat medan du sov.

Bitcoin-uppdatering

Förra veckan skapade BTC ännu en baisseartad ljusstake. Minskningen tog det till supportområdet $ 30 000 som skapades i januari 2021.

Priset har återhämtat sig något sedan och försöker återta området $ 34,300. Detta är 0,5 Fib retracement-nivån för hela föregående uppåtgående rörelse. Den har ännu inte nått ett slut under denna nivå mitt i den nuvarande korrigeringen.

De tekniska indikatorerna är dock avgörande baisse. RSI har korsat under 50 medan Stokastisk oscillator har gjort ett baisseartat kors. Dessutom är MACD nära att bli negativ.

BTC-diagram av TradingView

Altcoin-flyttare

Mellan 13 maj och 24 maj föll det totala kryptomarknadspriset från en heltidshöjd på 2,55 biljoner dollar till en lokal låg på 1,28 biljoner dollar. Under en viss lätt återhämtning har marknadspriset studsats tillbaka till $ 1,52 biljoner vid tidpunkten för pressen.

Binance Coin (BNB) har tappat tillbaka en del och fallit till femte plats efter Cardano (ADA). USD Coin (USDC) har också hittat sig i topp-10 eftersom dess marknadsvärde växte till 14,3 miljarder dollar.

Medan de flesta kryptovalutor i topp-100 är i grönt idag, gör ingen det bättre än Maker (MKR). Vid tidpunkten för pressen ökade MKR med 46% på dagen och handlade för $ 3500. Polygon (MATIC) är het på sina klackar, men ser en 43% vinst. Endast en handfull altcoins kämpar fortfarande idag. Revain (REV) ser det värsta. REV har minskat med ytterligare 11% på dagen vilket ger totalt 59% förlust under den senaste veckan.

I andra kryptonyheter

  • Flashlånattacker på decentraliserade finansieringsprotokoll (DeFi) har kommit tjockt och snabbt de senaste månaderna. Det senaste som blev offer är Bogged Finance.
  • BTC.TOP och HashCow tillkännagav avstängning av sina företag i Kina. BTC.Top citerade regleringsrisker, medan kryptomineraren HashCow sa att det skulle stoppa köp av nya Bitcoin-riggar.
  • Sydkoreas centralbank planerar att genomföra ett mock-test på funktionaliteten hos en centralbank digital valuta (CBDC).

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link