Vad som förändrades på kryptomarknader medan du sov – 23 april


BeInCrypto presenterar vår dagliga sammanställning av kryptonyheter och marknadsförändringar på morgonen som du kanske har missat medan du sov.

Bitcoin-uppdatering

BTC fortsätter sin nedgång från sin högsta tid den 14 april. Sedan dess har priset accelererat sin minskning till stödlinjen för en stigande parallell kanal.

Igår bröt BTC ner från kanalen och sjönk under 0.618 retracement-stödet till $ 51.368, ett område som nu kan fungera som motstånd.

Tekniska indikatorer i den dagliga tidsramen är baisse. Den stokastiska oscillatorn har gjort ett baisseartat kors medan RSI har sjunkit under 50. Dessutom är MACD negativ.

Diagram efter TradingView

Nästa stöd finns på $ 47,680, skapat av 0.786 Fib retracement-stödet. Det förväntas nå en botten mellan $ 47 600 och $ 46 600.

Altcoin-flyttare

Topp 10-rankningen för kryptomarknadsvärden är ungefär densamma. De fem bästa mynten har behållit sina positioner från igår. Det är dock en allvarlig nedgång över hela linjen med de flesta mynt faller i rött.

Bitcoin Gold (BTG) är den största altcoin mover-handeln till $ 132,37, en vinst på 55,65% vid tidpunkten för publicering.

Digitbyte (DGB) var den största förloraren. Myntet sjönk 33,21% till 0,1091 $ de senaste 24 timmarna. Det har dock haft en bra vecka totalt sett och fick 11,45%.

I andra kryptonyheter

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link