Vad som förändrades på kryptomarknader medan du sov – 22 april


BeInCrypto presenterar vår dagliga morgonuppsättning av kryptonyheter och marknadsförändringar som du kanske har missat medan du sov.

Bitcoin-uppdatering

Trots antydningar till en hausseartad studs är BTC-tekniska indikatorer tillbaka till baisse.

Studsan från 18 april har visat sig svag. BTC har fortsatt sin nedåtgående trend sedan dess senaste rekordhöga tid den 14 april.

För närvarande har priset sjunkit under $ 54 500, vilket tidigare fungerat som support.

RSI handlas under 50. Stokastisk oscillator har precis gjort ett baisseartat kors och MACD har korsat negativt.

Diagram efter TradingView

Nästa supportnivå skulle hittas på $ 47,675, skapad av 0.786 Fib retracement-nivå.

Om BTC inte återvinner sin supportlinje förväntas en annan lågnivå.

Altcoin-flyttare

Topp 10-rankningen för kryptomarknadsvärden är ungefär densamma. Det har dock skett en mycket starkare nedgång för de flesta mynt över natten.

Maker (MKR) är den största handeln med altcoin-mover till 4 634,05 dollar, en vinst på 28,72% vid tidpunkten för publiceringen. MakerDAO röstade nyligen på sin uppgradering av likvidationssystemet.

Dogecoin (DOGE) var den största förloraren för andra dagen i rad. Myntet sjönk 14,72% till 0,2752 dollar. Dessa droppar är fortfarande små jämfört med den imponerande pumpen myntet fick nyligen.

Denna nedgång drev också ner ytterligare en plats och sjönk till sjunde plats när Cardano (ADA) steg in på sjätte plats.

I andra kryptonyheter

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link