Vad som förändrades på kryptomarknader medan du sov – 21 maj


BeInCrypto presenterar vår dagliga morgonuppsättning av kryptonyheter och marknadsförändringar som du kanske har missat medan du sov.

Bitcoin-uppdatering

BTC ökade den 20 maj efter att ha hittat stöd föregående dag. Det avvisades dock av 0,382 Fib retracement-motstånd till 41 200 $. Detta är bara en mindre motståndsnivå. Det mest kritiska motståndet för BTC att övervinna är $ 48,170.

Trots avslaget har tekniska indikatorer skapat det första haussignalen i den dagliga tidsramen. RSI har flyttat sig över 30-linjen och kryper ut från översåld territorium. Men både MACD och Stokastisk oscillator är fortfarande baisseartad.

Det primära stödområdet ligger på $ 30 000, en nivå som nåddes den 19 maj.

BTC-diagram av TradingView

Altcoin-flyttare

Marknadstaket på kryptovaluta är 1,74 biljoner dollar idag och trenderar fortfarande i sidled efter att ha återhämtat sig från en massiv marknadsrutt den 19 maj.

Binance Coin (BNB) handlas till 374 $ och dess börsvärde är mindre än 1 miljard dollar från att återta den tredje rankade positionen från Tether (USDT). Dogecoin tummar också uppåt och är nära att köra över XRP i position # 6.

Monero (XMR) och Telcoin (TEL) är för närvarande bundna till dagens största altcoin-vinnare. Båda har ökat drygt 19% under det senaste dygnet. SHIBA INU (SHIB) känner fortfarande chockvågorna från nedgången på marknaden. Det är både dagens och veckans största förlorare, en minskning med 14% respektive 56%.

I andra kryptonyheter

  • Den utbrutna PancakeBunny-börsen har publicerat en detaljerad uppdelning av inkurionen som kostade miljontals dollar och dumpade tokenpriser med 95% igår.
  • Christies auktionshus kommer att sälja fem konstverk av Andy Warhol som icke-fungibla tokens (NFT), med intäkterna till The Andy Warhol Foundation for the Visual Arts.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link