Vad som förändrades på kryptomarknader medan du sov – 20 maj


BeInCrypto presenterar vår dagliga sammanställning av kryptonyheter och marknadsförändringar på morgonen som du kanske har missat medan du sov.

Bitcoin-uppdatering

BTC minskade betydligt igår och nådde ett lägsta värde på $ 30.000. Detta validerade området $ 30.000 som support en gång till. Området hade tidigare inte nåtts sedan 27 januari 2021.

BTC studsade dock med styrka samma dag och skapade en lång nedre veke med en styrka av 22%.

Trots detta studs visar de tekniska indikatorerna inga hausseartade vändningstecken ännu.

Det finns motstånd på 41 430 $, i form av 0.382 Fib retracement-nivå. Det huvudsakliga motståndsområdet finns dock på $ 48,330 – 0.618 Fib retracement-nivån för den senaste minskningen. Detta är också ett horisontellt motståndsområde.

BTC-diagram av TradingView

Altcoin-flyttare

Efter att ha sjunkit till ett lokalt lågt värde på 1,55 biljoner dollar den 19 maj, har det totala börsvärdet för kryptovalutor återhämtat sig något till 1,75 biljoner dollar idag. Nästan varje kryptovaluta i topp-10 är fortfarande nere när man tittar på det senaste dygnet. Tether (USDT) har överträffat den tredje rankningen efter marknadsvärde efter att Binance Coin (BNB) och XRP tappat miljarder dollar under marknadskraschen som inträffade igår,

Den nionde rankade Internetdatorn (ICP) är det bästa resultatet av altcoin idag. Efter att den fortfarande minskat med 31% på veckan har ICP ökat med 44% under det senaste dygnet. Det är tillbaka till ett marknadsvärde på 24 miljarder dollar och är bara 2,2 miljarder dollar från att ta över Polkadot (DOT).

Bitcoin SV (BSV) är dagens största förlorare. Det har för närvarande minskat med 32% under det senaste dygnet. Men Terra (LUNA), Curve DAO Token (CRV) och Fantom (FTM) är också nere med mer än 30%.

I andra kryptonyheter

  • Det senaste offret i vågen av flashlåneattacker riktade mot den decentraliserade finansindustrin (DeFi) är en av dess största aktörer – PancakeBunny.
  • Trots sin skakiga start har Uniswap v3-volymer ökat och drivit den decentraliserade börsen (DEX) till andra plats, bakom sin v2-iteration.
  • DeFi-marknaden har slagit under de senaste 24 timmarna, med det totala värdelåsta värdet sjunkit med 39% från en topp den 11 maj.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link