Vad som förändrades på kryptomarknader medan du sov – 2 juni


BeInCrypto presenterar vår dagliga sammanställning av kryptonyheter och marknadsförändringar på morgonen som du kanske har missat medan du sov.

Bitcoin-uppdatering

Den dagliga tidsramen fortsätter att ge en hausseutsikter för BTC, främst på grund av tekniska indikatoravläsningar.

MACD ökar och har gett en hausseartad reverseringssignal och RSI har slutfört en misslyckande svängbotten. Dessutom genererar det en hausseartad avvikelse tillsammans med en stigande stödlinje (blå). Slutligen rör sig den stokastiska oscillatorn uppåt och är relativt nära att generera ett hausseartat kors.

Därför är utsikterna från den dagliga tidsramen hausse.

BTC-diagram av TradingView

Altcoin-flyttare

Det totala marknadsvärde för kryptovalutor trenderar fortfarande mestadels i sidled idag och går till 1,66 biljoner dollar. Detta är bara något lägre än gårdagens högsta på 1,67 biljoner dollar.

Förutom några avvikelser går altcoin-marknaden bra idag. Binance Coin (BNB) har ökat med 8% och har tagit sig till Cardano (ADA) för att hävda den fjärde rankningen. # 6-rankade Dogecoin (DOGE) ökar med över 20% på dagen för att skicka tillbaka sitt marknadsvärde över 50 miljarder dollar.

Curve DAO Token (CRV) är dock den största altcoin-vinnaren hittills. Den har ökat med nästan 25% och handlas för 2,27 $ vid tidpunkten för pressen. Internet Computer (ICP) har fallit ut ur topp-10 efter marknadsvärde i en 3,3% förlust på dagen. ICP har nu minskat med nästan 26% under den senaste veckan.

I andra kryptonyheter

  • Efter ett utnyttjande av ett lån på 6,2 miljoner dollar under helgen har decentraliseringsprotokollet (DeFi) protokollet Belt Finance presenterat en kompensationsplan för offren.
  • Indien-baserade kryptobörs WazirX lanserade den första NFT-marknaden i landet. Börsen, som ägs av Binance, kommer att köras på Binance Smart Chain.
  • DeFiYield-protokollet presenterade ett webbarkiv med smarta kontraktsrevisioner i vad det hävdar är världens första.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link