Vad som förändrades på kryptomarknader medan du sov – 19 maj


BeInCrypto presenterar vår dagliga morgonuppsättning av kryptonyheter och marknadsförändringar som du kanske har missat medan du sov.

Bitcoin-uppdatering

BTC hade handlat inne i en fallande parallell kanal sedan den 14 april. Medan den ursprungligen studsade på stödlinjen för denna kanal fortsatte den att bryta ner den 19 maj.

För närvarande handlas det på ett horisontellt supportområde som ligger på $ 39.000.

Tekniska indikatorer är dock baisse. Stokastisk oscillator har precis gjort ett baisseartat kors och RSI har sjunkit under 30. MACD är också negativ och minskar.

BTC-diagram av TradingView

Altcoin-flyttare

Det totala kryptovalutamarknadsvärdet tankades till 1,85 biljoner dollar en vecka efter att ha nått en rekordhög nivå på 2,53 biljoner dollar. Nästan varje tillgång i topp-100 efter marknadsvärde är i rött – många har gjort tvåsiffriga procentuella förluster.

Internet-datorn (ICP) går särskilt dåligt. Token har fallit ur topp-10 och handlas för $ 148 med 26% förlust på dagen. ICP har sjunkit mer än 56% under den senaste veckan för att starta.

Endast SUSHI, FTM och MATIC är de enda tillgångarna i topp-100 som är uppe på dagen. MATIC verkar opåverkad av de enorma marknadsförlusterna – den har ökat med över 12% under det senaste dygnet och 112% under den senaste veckan, vilket gör den till den högsta vinsten i båda avseenden.

I andra kryptonyheter

Aktie- och kryptohandelsplattformen Robinhood, som förväntas offentliggöras i år, kan avslöja sina börsintroduktioner redan i nästa vecka.

Michael J. Hsu, tillförordnad kontrollör för OCC, sa i ett uttalande att byrån kommer att granska tidigare kryptoriktlinjer som utfärdats av den amerikanska byrån.

Blockchain-teknikleverantören Blockstream har meddelat ett strategiskt bitcoin-gruvpartnerskap med kryptotillgångstjänsten BlockFi.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link