Vad som förändrades på kryptomarknader medan du sov – 18 maj


BeInCrypto presenterar vår dagliga sammanställning av kryptonyheter och marknadsförändringar som du kanske har missat när du sov.

Bitcoin-uppdatering

BTC har flyttat nedåt i en accelererad takt sedan 10 maj. Minskningen har tagit priset hela vägen ner till ett lokalt lågt värde på $ 42 000 den 17 maj.

Det låga gjordes precis vid stödlinjen för en nedåtgående kanal som har funnits sedan rekordhögtiden den 14 april. Parallella kanaler är ofta korrigerande rörelser, så en eventuell breakout är sannolikt.

MACD, RSI och Stokastisk oscillator minskar alla. Alla tre har dock genererat hausseartade avvikelser, ett starkt tecken på att priset sannolikt kommer att gå högre.

BTC-diagram av TradingView

Altcoin-flyttare

Den totala kryptovalutamarknaden minskade kort under 2 biljoner dollar för första gången sedan slutet av april. Under de senaste timmarna har det studsats tillbaka till 2,11 biljoner dollar men utsikterna för återhämtning är fortfarande tvetydiga.

Litecoin återhämtar sig snabbare än de flesta kryptovalutor i topp-10 och är drygt 500 miljoner dollar från att återta positionen # 10 från Bitcoin Cash (BCH). Polygon (MATIC) är dagens största vinnare hittills. Token # 17-rankade token har ökat med mer än 33% på dagen och 150% under den senaste veckan.

iFinex UNUS SED LEO-token är dagens största förlorare. Det är den enda tillgången i topp 100 ned med tvåsiffriga procentsatser i morse och förlorar nästan 18%. Det har tappats tillbaka till position # 49 och handlas för 3,17 dollar.

I andra kryptonyheter

  • Rapporter dyker upp att FinNexus är det senaste offret för en decentraliserad ekonomi (DeFi) som utnyttjar och förlorar 7,6 miljoner dollar i tokens.
  • Fitch Ratings hävdar att centralbanks digitala valutor (CBDC) kan störa finansiella system som ett resultat av disintermediation och cybersäkerhetshot.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link