Vad som förändrades på kryptomarknader medan du sov – 17 maj


BeInCrypto presenterar vår dagliga morgonuppsättning av kryptonyheter och marknadsförändringar som du kanske har missat medan du sov.

Bitcoin-uppdatering

BTC minskade avsevärt förra veckan och sjönk från det högsta på $ 59 500 till ett lågt på $ 43 825. Detta var den lägsta prisnivå som BTC har sett sedan februari.

Vid tidpunkten för pressen handlade bitcoin över en stark supportnivå på 43 400 dollar. Detta är både ett horisontellt stödområde och 0.382 Fib retracement-nivån när du mäter den senaste delen av den uppåtgående rörelsen.

Om priset går sönder skulle nästa supportområde hittas till $ 36,785.

Tekniska indikatorer i veckotidsramen är baisse. MACD har genererat flera lägre momentstänger och Stokastisk oscillator har gjort sitt första baisseartade kors sedan september 2019 (röda pilar). RSI är dock fortfarande över 50.

BTC-diagram av TradingView

Altcoin-flyttare

Det totala kryptovalutamarknaden minskade till drygt 2 biljoner dollar för att starta veckan i en marknadsomfattande försäljning, men den har sedan studsat tillbaka till 2,12 biljoner dollar. Nästan alla kryptotillgångar i topp 100 är i rött idag.

Revain (REV) har ryggat av dip och lägger en 33% vinst på dagen, vilket ger en 117% ökning under den senaste veckan. Det handlar strax under 0,03 dollar och har flyttat till position # 57.

Qtum (QTUM) lider mest. Token har minskat med nästan 13% på dagen och 34% under den senaste veckan. Men vid tidpunkten för pressen upplevde 12 andra kryptovalutor i topp-100 också dagliga förluster på mer än 10%.

I andra kryptonyheter

  • Galaxy Digital har släppt en rapport om Bitcoins energiförbrukning, som beskriver hur den förbrukar mindre än traditionell finansiell industri och vilket värde den kan ge.
  • Vitalik Buterin har bränt över 6 miljarder dollar i SHIBA INU (SHIB) -mynt och kommer att donera det återstående beloppet till välgörenhet.
  • Det är en annan dag, och en annan decentraliserad ekonomi (DeFi) flashlånutnyttjande har höjt huvudet. Det senaste offret är bEarn, som förlorade 11 miljoner dollar i stallmynt den 16 maj.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link