Vad som förändrades på kryptomarknader medan du sov – 17 juni


BeInCrypto presenterar vår dagliga sammanställning av kryptonyheter och marknadsförändringar på morgonen som du kanske har missat medan du sov.

Bitcoin-uppdatering

Den 15 juni nådde BTC en höjd på $ 41,330. Den höga gjordes inom motståndsnivån på 0.382 Fib retracement på 41.250 $. Bitcoin har gått nedåt sedan dess. Den 16 juni skapade den ett baisseartat ljusstake och sjönk till ett lägsta av $ 38116 under processen.

Oavsett nedgången ger tekniska indikatorer en hausseutsikter. MACD: s momentum har skapat tre staplar i det positiva territoriet. Både RSI och stokastisk oscillator ökar; den förra är över 50 medan den senare har gjort ett hausseartat kors.

Dessa tecken pekar på en eventuell breakout ovan nämnda motståndsområde. Om detta inträffar skulle nästa motstånd sannolikt hittas på 0,5 Fib retracement-nivån på $ 44 755.

BTC-diagram av TradingView

Altcoin-flyttare

Det totala kryptovalutamarknaden har sjunkit under 1,7 biljoner dollar i morse med en 2% förlust på dagen. Sedan den 24 maj nådde ett lokalt lågt värde på 1,46 biljoner dollar, har marknadspriset inte kunnat gå förbi 1,81 biljoner dollar.

Majoriteten av kryptovalutor i topp-100 efter marknadsvärde har upplevt små förluster under det senaste dygnet. Bitcoin (BTC) och Ethereum (ETH) minskar med 2% respektive 3%. Amp (AMP är återigen den största dagliga vinsten. AMP har ökat med nästan 24% på dagen och har lagt till 93% under den senaste veckan.

Shiba Inu (SHIB) var gårdagens största vinnare, men en tillbakagång har fått SHIB att sjunka mer än 9% idag. Trots detta har SHIB fortfarande lagt 10% till sin värdering den senaste veckan,

I andra kryptonyheter

  • United States Securities and Exchange Commission (SEC) har försenat sitt beslut om VanEck bitcoin-ETF igen och sade i en ansökan att de ville ha offentlig kommentar.
  • Alchemix decentraliserade finansieringsprotokoll (DeFi) upptäckte en potentiell exploatering och agerade tillräckligt snabbt med en patch innan fonderna försvann.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link