Vad som förändrades på kryptomarknader medan du sov – 15 juni


BeInCrypto presenterar vår dagliga sammanställning av kryptonyheter och marknadsförändringar på morgonen som du kanske har missat medan du sov.

Bitcoin-uppdatering

Det dagliga diagrammet visar en hausseutsikter för BTC. Det följde upp en hausseartad uppslukande ljusstake den 13 juni med en annan mindre hausse ljusstake nästa dag. Hittills har den lyckats nå en lokal höjd på 41 100 $.

När du mäter den senaste delen av minskningen är $ 41 125 området 0,382 Fib retracement-nivå. Dessutom är det ett horisontellt motståndsområde som ökar dess betydelse. Nästa motståndsnivå ligger på $ 44.775. Detta mål är 0,5 Fib retracement nivå.

Tekniska indikatorer är avgörande hausse. MACD är positiv och RSI har ökat över 50-linjen. Dessutom har Stokastisk oscillator redan gjort ett hausseartat kors (grön ikon). Alla dessa tecken indikerar att en eventuell breakout är sannolikt.

BTC-diagram av TradingView

Altcoin-flyttare

Det totala börsvärdet för kryptovalutor ökar med 3% idag till 1,74 biljoner dollar. Detta är nu bara 100 miljarder dollar bort från den lokala höjdpunkten den 3 juni på 1,84 biljoner dollar. Nästan alla tillgångar i topp-100 är uppe idag mitt i en bred marknadsåterhämtning som såg bitcoin (BTC) kort över $ 41 000 för första gången sedan slutet av maj.

Den 14 juni var Amp (AMP) den bästa altcoin-vinnaren, och den är på första plats igen idag. AMP har ökat med nästan 22% under det senaste dygnet och handlas för närvarande till 0,082 $. AMP har nu ökat med 94% under de senaste sju dagarna och har flyttat till position # 29.

LEO Token (LEO) är den överlägset största förloraren för dagen. LEO har minskat med över 14% under de senaste 24 och handlas för 2,38 dollar. Som jämförelse är ingen annan kryptovaluta i topp-100 nere med mer än 1% vid tidpunkten för pressen.

I andra kryptonyheter

  • MicroStrategy kommer att sälja upp till en miljard dollar i värde för att köpa mer bitcoin, enligt ett formulär som publicerades den 14 juni.
  • Goldman Sachs planerar att erbjuda termins- och optionskontrakt för Ethereum (ETH), enligt chefen för dess digitala tillgångsdivision.
  • En tjänsteman vid Central Bank of Nigeria (CBN) berättade för lokala nyhetskällor att banken hoppas kunna lansera en centralbank digital valuta (CBDC) ”före årets slut.”

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link