Vad som förändrades på kryptomarknader medan du sov – 14 maj


BeInCrypto presenterar vår dagliga sammanställning av kryptonyheter och marknadsförändringar på morgonen som du kanske har missat medan du sov.

Bitcoin-uppdatering

BTC minskade betydligt den 12 maj och nådde ett lägsta värde på $ 48 600. Minskningen fortsatte nästa dag och tog priset hela vägen till ett lågt värde på 46 000 dollar.

BTC har dock studsat tillbaka sedan och skapat en doji-ljusstake ovanför supportområdet $ 47 800. BTC har inte stängt under denna nivå sedan mars. Denna ljusstake hade också en hausseartad slut.

Tekniska indikatorer är neutrala. Medan den stokastiska oscillatorn har gjort ett hausseartat kors har RSI korsat under 50.

Dessutom har MACD gått över till negativt territorium för första gången sedan oktober 2020 (röda pilar).

BTC-diagram av TradingView

Altcoin-flyttare

Det totala kryptovalutamarknaden har återhämtat sig något idag och ligger för närvarande på knappt 2,3 biljoner dollar. Bitcoin-dominans å andra sidan har nått en lokal låg på 41,5%. Detta är den lägsta BTC-dominansen som registrerats sedan juni 2018.

De flesta kryptovalutor i topp-10 är i grönt efter en liten återhämtning på marknaden. Dogecoin (DOGE) har återhämtat sin # 4-position med 26% vinst på dagen. Arweave (AR) är dagens största altcoin-vinnare. Den # 89-rankade token är 41% högre på dagen och handlas för 40,87 $.

Även om det bara finns en handfull altcoins i topp-100 som ser rött idag, är Revain (REV) den största förloraren. Det har minskat med mer än 16% på dagen men har fortfarande lagt till mer än 83% till sitt marknadsvärde under den senaste veckan.

I andra kryptonyheter

  • Colonial Pipeline har börjat fungera normalt igen efter att ha betalat en lösen på 5 miljoner dollar i krypto till dåliga skådespelare som digitalt kapat rörledningens kontroller.
  • Coinbase har släppt sin andra transparensrapport, som beskriver finansiella myndigheters begäranden för andra halvåret 2020.
  • US Internal Revenue Service (IRS) avslöjade att de skulle beslagta medborgarnas kryptotillgångar för att reglera obetalda skatter.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på egen risk.Source link