Vad som förändrades på kryptomarknader medan du sov – 14 juni


BeInCrypto presenterar vår dagliga sammanställning av kryptonyheter och marknadsförändringar som du kanske har missat när du sov.

Bitcoin-uppdatering

Bitcoin började förra veckan med att sjunka till ett minimum av 31 000 dollar. Det studsade dock upp igen, lämnade en lång nedre veke på plats och nådde en hausseartad slut. Det veckovisa högsta var 39.380 dollar.

Trots det hausseartade ljusstaken är tekniska indikatorer starkt baisseartade. MACD minskar och dess histogram har passerat till negativt territorium. Detta har historiskt varit ett baisse tecken.

Stokastisk oscillator har gjort ett baisseartat kors (röd ikon) och RSI har korsat under 50-linjen.

De närmaste motståndsområdena är $ 43 250 och $ 47 400. Dessa mål är respektive motståndsnivåer på 0,382 och 0,5 Fib retracement.

BTC-diagram av TradingView

Altcoin-flyttare

Det totala kryptovalutamarknaden ökar med mer än 8% idag och ligger för närvarande på $ 1 677 biljoner. Sedan den 24 maj har det totala taket flyttat sig mellan $ 1,47 biljoner och $ 1,84 biljoner.

Nästan varje kryptovaluta i topp-100 efter marknadsvärde är i grönt idag, och många ser tvåsiffriga procentuella vinster. Förstärkaren (AMP) är på topp, har ökat mer än 20% under det senaste dygnet och har ökat med över 50% under den senaste veckan. Detta har förstärkt AMP till position # 34.

Förutom svängningar i stablecoin har inget altcoin i topp-100 upplevt en förlust de senaste 24 timmarna. HUSD, cUSDC och cDAI är alla bundna för den största förloraren, en nedgång på 0,5% på dagen.

I andra kryptonyheter

  • Bitcoins pris steg till över 39 000 dollar när gruvarbetare godkände Taproot-uppgraderingen, och Musk sa att Tesla kommer att återinföra bitcoinbetalningar efter mer ren energianvändning.
  • Ethereum fortsätter att bli fundamentalt starkare när det gäller att bli ett decentraliserat finansiellt lager och nästan en fjärdedel av utbudet är nu låst i smarta kontrakt.
  • Afrika toppar topplistorna för P2P-handelsvolymen och registrerade 17 miljoner dollar i maj 2021. Denna tillväxt representerar en ökning med nästan 50% jämfört med året innan.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på egen risk.Source link