Vad som förändrades på kryptomarknader medan du sov – 11 maj

[ad_1]

BeInCrypto presenterar vår dagliga sammanställning av kryptonyheter och marknadsförändringar som du kanske har missat när du sov.

Bitcoin-uppdatering

Bitcoin avvisades återigen nära $ 60.000 motståndsnivå igår. Medan den började dagen med att klättra till 59 600 dollar stängde den sig till 55 900 dollar. BTC handlar för närvarande för 55 587 dollar och sitter strax ovanför supportnivån för intervallet.

Om BTC kan upprätthålla det horisontella intervallet (grön ruta) och skapa en högre låg, kommer det sannolikt att kunna återhämta sig för ytterligare en attack mot $ 60.000-motståndet. En daglig avslutning under de 4 maj $ 53.000 skulle vara en baisseartad utveckling och skulle kunna skicka bitcoin tillbaka till $ 49.000 support.

Vid tidpunkten för pressen var RSI under 50. För att en hausseartad trend ska dyka upp igen, skulle RSI åtminstone med tillförsikt behöva stänga ovanför den nedåtgående motståndslinjen nära 60.

BTC / USD-diagram av TradingView

Altcoin-flyttare

Det totala kryptovalutamarknaden tog en tumla igår efter att ha uppnått en heltidshöjd på över 2,5 biljoner dollar. Det nådde ett lokalt lägsta värde på 2,32 miljarder dollar tidigt i morse innan det återhämtade sig något till 2,42 miljarder dollar för närvarande.

Om man tittar på de 10 bästa kryptovalutorna efter marknadsvärde har Dogecoin (DOGE) fallit tillbaka under XRP i en flyttning till femte position. Bitcoin Cash (BCH) ligger kvar på den nionde platsen idag men Litecoin (LTC) är bara 1,4 miljarder dollar från att köra om det.

SHIBA INU (SHIB) är både dagens och veckans överlägset största altcoin-vinnare. SHIB har tagit över 61% på dagen och ökat med 1 888% bara under den senaste veckan.

Gårdagens största altcoin-förlorare, Bitcoin Diamond (BCD), behåller förlorartiteln idag och faller ytterligare 20% till priset på 6,75 $. Trots sin förlorade rad de senaste dagarna har BCD fortfarande ökat med respektabla 144% under den senaste veckan.

I andra kryptonyheter

  • SEC-ordförande Gary Gensler berättade för kongressen att kryptomarknaden behöver mer investerarskydd, vilket sannolikt dämpar förhoppningarna om att en bitcoin-börshandlad fond (ETF) ska godkännas när som helst snart.
  • Mer Ethereum lämnar centraliserad finansiering (CeFi) och börser och går in i decentraliserad finansiering (DeFi) än någonsin tidigare, vilket kan hålla priserna och efterfrågan på tillgången förhöjda.
  • Ett initialt decentraliserat utbyteserbjudande (IDO) på Polkastarter är på väg att börja för Drops-plattformen, som syftar till att få decentraliserad finansiering (DeFi) till icke-fungibla tokens (NFT).

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på egen risk.

[ad_2]

Source link