Vad som förändrades på kryptomarknader medan du sov – 10 maj


BeInCrypto presenterar vår dagliga sammanställning av kryptonyheter och marknadsförändringar som du kanske har missat när du sov.

Bitcoin-uppdatering

Bitcoin (BTC) börjar veckan i grönt och handlas för närvarande för 58 517 USD. Förra veckan fortsatte BTC att öka sitt hausseartade momentum och stängde veckan till ett pris av $ 58340. Medan prisåtgärden verkar vara hausse för tillfället måste BTC fortfarande stänga över $ 60 000 om priset ska gå mycket högre.

RSI är för närvarande 65 år och visar en hausseartad divergensbyggnad. Men om BTC misslyckas med att röra sig högre kan det först falla till veckostödsstödet nära $ 55 700. Under det finns en stark horisontell stödnivå mellan $ 42 000 och $ 43 000 (lila intervall).

BTC / USD veckodiagram av TradingView

Altcoin-flyttare

Nästan varje krypto i topp-100 handlas upp i morse. XRP ökar med mer än 5% och är ganska nära att köra Cardanos (ADA) position # 5. Dogecoin (DOGE) är fortfarande i den fjärde positionen men har tappat en stor del av sitt marknadsvärde efter en nedgång på 30% från förra veckans rekordhöga värde på 0,758 dollar.

Stellar (XLM) är dagens största altcoin-vinnare. Det startade veckan och gick över dess veckovisa högsta slut på $ 0.675 och handlas för närvarande för $ 0.704. XLM har ökat med nästan 18% på dagen och ökat med 24% under den senaste veckan.

Bitcoin Diamond (BCD) är dagens största förlorare hittills. Det återfås 5% dagen tillbaka till prispunkten $ 8,45. Detta är ett minimalt belopp men när man tittar på BCD: s veckovinst. Det har fortfarande ökat med 252% under de senaste sju dagarna, vilket gör det bundet till Telcoin (TEL) för den näst största vinnaren under den senaste veckan.

I andra kryptonyheter

  • Den kinesiska betalningsappen, Alipay, har lanserat en digital renminbi-lösning för utvalda användare, vilket ger en massa funktioner.
  • Lokala medier rapporterar att flera välkända sydkoreanska företag har mer än 10 miljarder vunna i kryptovalutor som immateriella tillgångar, vilket visar marknadens tillväxt.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link