Vad som förändrades på kryptomarknader medan du sov – 1 juli


BeInCrypto presenterar vår dagliga morgonuppsättning av kryptonyheter och marknadsförändringar som du kanske har missat medan du sov.

Bitcoin-pris

BTC har ökat sedan den studsade över det horisontella stödområdet på 31 400 USD den 22 juni. Hittills har det lyckats nå högsta nivå på 36 600 USD, vilket gjorde den 29 juni.

Den uppåtgående rörelsen föregicks av signifikant hausseartad divergens i MACD-, RSI- och stokastiska oscillatorn. Men varken har en hausseartad läsning ännu. RSI är strax under 50 och MACD-signallinjen är fortfarande negativ. Dessutom har Stokastisk oscillator redan gjort ett baisseartat kors.

BTC-priset sjönk igår men skapade inte en baisseartad ljusstake. Ändå verkar det ha återupptagit sin nedåtgående rörelse idag.

Det huvudsakliga motståndsområdet är 40550 dollar. Detta är ett horisontellt motstånd och 0.382 Fib retracement-nivå.

BTC-diagram av TradingView

Altcoin-flyttare

Det totala börsvärdet för kryptovalutor har sjunkit tillbaka till 1,43 biljoner dollar idag i en 3,7% släpp. Under hela juni månad rörde sig börsvärdet mestadels i sidled i intervallet mellan $ 1,77 biljoner och $ 1,34 biljoner. Majoriteten eller kryptovalutorna i topp-100 efter marknadsvärde ser förluster på dagen.

Maker (MKR), som för närvarande rankas som nummer 44, är dagens största altcoin-vinnare, upp nästan 13% under det senaste dygnet. MKR har också fått 14,4% under den senaste veckan.

Även om de flesta altcoins lider små procentuella förluster idag, lider Waves (WAVES) mest. WAVES minskade med nästan 11% under dagen och har fallit tillbaka till position # 61 med marknadsvärde.

I andra kryptonyheter

  • Den amerikanska privata tillsynsorganisationen Financial Industry Regulatory Authority (FINRA) har beordrat Robinhood att betala ett rekordstort ekonomiskt straff för ”betydande skada” på kunderna.
  • Federal Bureau of Investigation (FBI) har stärkt sina system och använt starkare taktik för att ta itu med cyberbrott och den olyckliga användningen av kryptovaluta, enligt en Bloomberg-rapport.
  • Decentralised finance (DeFi) -protokollet Element har lanserat till mainnet på Ethereum slutfört och erbjuder högre avkastning med fast ränta än vad som finns på befintliga plattformar.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link