Uttalande om registrering av gråskalefiler med SEC för $ GDLC

[ad_1]

Grayscale Investments registrerar sig hos SEC för att göra ett rapporterande företag ur sin diversifierade storfond.

Gråskalainvesteringar meddelat idag offentlig registrering av ett registreringsutlåtande på blankett 10 till US Securities and Exchange Commission (SEC). Flytten gjordes på uppdrag av Grayscale Digital Large Cap Fund (GDLC). Den frivilliga ansökan är föremål för granskning av SEC och är den tredje investeringsfonden för Grayscale som registreras som ett rapporterande företag hos SEC.

Digital Large Cap Funds mål är att hålla kryptotillgångar med stora kapital tillsammans för att utgöra 70% av den virtuella tillgångsmarknaden. Fonden avser att hålla fast vid en marknadsvärdesviktad portfölj, som granskas kvartalsvis för att återbalansera för att möta täckningsgraden.

Fonden är ett investeringsmedel som ger investerare möjlighet att delta i tillgångsallokeringar med hjälp av fondens aktier. Ansökan följer med Grayscales åtagande att flytta GDLC genom produktrörledningen och så småningom lansera en digital valuta-ETF.

Om SEC accepterar registreringen kommer förtroendet att omfattas av föreskrift 12A enligt US Exchange Act. 12A-förordningen kräver regelbunden rapportering, men förväntas locka investerare med mer konservativa tankesätt. Tillkännagivandet är också det första steget i resan att göra fonden till en börsnoterad tillgång. Detta beror på att tummen upp från SEC också skulle registrera aktierna i kommissionen.

GDLC lanserades redan 2019 och har sedan dess vuxit nästan 300%. Fonden består av fem olika kryptovalutor inklusive bitcoin (BTC), bitcoin cash (BCH), ethereum (ETH), litecoin (LTC) och Link (LINK).

Medan GDLC har tjänat bra har Grayscales Bitcoin Trust (GBTC) inte varit lika lyckligt lottade. GBTC, som har handlas med rabatt i flera månader, noterade en rekordlåg denna vecka på -20.448%. Detta innebär att GBTC: s aktier är mer än 20% mindre än dess substansvärde.

Enligt GDLC har fonden överskridit 630 miljoner dollar i förvaltade tillgångar, medan Grayscale-företaget förvaltar över 53 miljarder dollar i totala tillgångar. Aktierna i GDLC handlas på receptfria marknader, en ATS som arbetar med andra regler än en vanlig börs.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på egen risk.[ad_2]

Source link