UNFI försöker återföra medan DeFi-index gör nya toppar


Unifi-protokollet Dao (UNFI) har minskat eftersom det nådde ett högt pris på 44,39 dollar den 1 mars.

Den har dock nått ett viktigt supportområde och handlas inuti en fallande kil, vilket anses vara ett hausseartat vändningsmönster.

UNFI fortsätter korrigeringen

UNFI har rört sig nedåt sedan den 1 mars, då det nådde ett högt pris på 44,39 dollar. Den nedåtgående rörelsen har varit gradvis och hackig.

För närvarande handlar token precis ovanför supportområdet på 17,75 $. Detta är 0.618 Fib retracement-nivån för hela rörelsen uppåt. UNFI har inte handlat under denna nivå sedan 15 februari.

Tekniska indikatorer är dock baisse. MACD minskar, RSI är under 50 och Stokastisk oscillator har gjort ett baisseartat kors.

Om en uppdelning inträffar skulle nästa supportnivå hittas till $ 10,50. Detta är 0.786 Fib retracement nivå för samma uppåtgående rörelse.

Diagram efter TradingView

Framtida UNFI-rörelse

Kryptovalutahandlare @Thetradinghubb skisserade ett UNFI-diagram och uppgav att token närmar sig sin föredragna köpzon. Zonen sammanfaller med området 17,75 $ som beskrivits tidigare. Efteråt förväntas en hausseartad vändning.

Källa: Twitter

Det kortare siktstimmarsdiagrammet stöder möjligheten till en hausseartad vändning. Token handlas inuti en fallande kil, vilket betraktas som ett hausseartat vändningsmönster. Dessutom har både RSI och MACD genererat hausseartad divergens. I skrivande stund handlades priset precis vid stödlinjen för detta mönster.

Om en breakout inträffar skulle det närmaste motståndsområdet hittas på $ 33,65. Detta är 0.618 Fib retracement-nivån för hela nedåtgående rörelse.

Diagram efter TradingView

DeFi-index

DeFi-indexet gjorde en ny rekordhög nivå på 3 847 dollar den 12 maj. På samma sätt som UNFI har det minskat i en fallande kil sedan dess.

Dessutom har den studsat på supportområdet för $ 3.050.

Tekniska indikatorer blir hausse. RSI har genererat hausseartad divergens, medan MACD är nära att ge en haussignal.

Därför förväntas ett breakout från kilen, vilket sannolikt skulle ta indexet tillbaka till $ 3,670 $ högt motståndsområde.

Diagram efter TradingView

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.

Source link