Tyson Fury lanserar första NFT-serien på HoDooi.com

Tyson Fury lanserar sin första NFT-serie i samarbete med FomoLab på HoDooi.com

London, Storbritannien, 5 maj 2021- Tyson Fury, en tvåfaldig världsmästare i tungviktsboxning, tillsammans med sitt team på GoldStar, har samarbetat med FomoLab för att lansera sin premiumboxning NFT-samling (icke-fungibel token) -samling på HoDooi.com, en decentraliserad, tillståndlös NFT-handelsplattform. Fury’s NFT kommer att finnas tillgängliga i juni 2021.

En av HoDooi.coms första samarbeten kommer att vara en samling NFT: er skapade av FomoLab och fokuserade på Tyson Fury, känd som ’Gypsy King’. HoDooi.com har arbetat nära med FomoLab och dess partner Tyson Fury’s team på Goldstar Promotions om detta projekt.

NFT-försäljningen har överträffat 2 miljarder USD 2021 hittills, med dubbelt så mycket köpare än säljare, vilket inleder nästa våg av massanvändare. Tysons NFT-serie kommer att bestå av unika samlarobjekt som inte kan dupliceras, vilket gör dem unika och mycket värdefulla.

FomoLab är en exklusiv NFT-hanteringsbyrå byggd på Binance Smart Chain; den ursprungliga Tyson Fury-kollektionen som finns tillgänglig på HoDooi kommer att erbjuda en allt-i-ett-lösning på en flerkedjeplattform som kommer att lanseras på Binance smart kedja innan den flyttar för att införliva annan kompatibel blockchain när plattformen växer. Plattformen gör det möjligt för användare att köpa, sälja eller skapa NFT: er genom att verifiera deras konto, utnyttja smarta kontrakt eller tokenisera innehållet.

När han talade från Las Vegas där han för närvarande tränar, sa en tydligt upphetsad Fury:

“HoDooi.com kommer att vara den officiella NFT-marknaden för att lansera min NFT-samling. Ser fram emot att visa mina fans och deras användare vad vi har skapat. Gör dig redo för att släppa dig stora dossers! ”

FomoLabs VD sade: ”Vi är glada att kunna lansera Tyson Fury NFT-kollektionen med HoDooi, en marknadsplats för flera kedjor. När vi strävar efter att växa NFT-ekosystemet tror vi att samarbete är viktigt. ”

Matt Luczynski, medgrundare och VD för HoDooi, sa, Vi är mycket glada över att vara en del av lanseringen av Tyson Fury’s NFT-samling i samarbete med FomoLab. Vi hoppas kunna använda vår multikedjeplattform och FomoLab-upplevelse i framtida NFT-lanseringar med kända artister, idrottare, rappare och kändisar. ”

För mer information, besök Fomolab.io och hodooi.com.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link