Twitter ansluter sig till NFT Craze With ‘140 Collection’ av NFT


Twitter har idag tillkännagett sin lansering av sin egen samling icke-fungibla tokens (NFT) som kommer att finnas tillgängliga på Rarible.

Twitter har blivit full NFT idag. De officiella Twitter-konto har uppdaterat sin bio, som säger “släppa NFT hela dagen.” Inkluderat i profilen är en rubrikbild av en av NFT-skapare @ Digitalartchics gamla tweets. I den ifrågavarande tweeten står det: “Jag har slutat återfukta eftersom tweeter om NFT: er håller mig ung nu.”

Konstnären svarade till den uppdaterade Twitter-profilen med överraskning och säger “vänta vad?”

Källa: Twitter

Enligt den fästa tweeten lanserar Twitter “140 gratis NFT för 140 av er, besties.” Den troliga orsaken till numret 140 avser mängden tecken som användare får per tweet. Twitter-samlingen lanseras på NFT-plattformen Rarible. Samlingen heter “The 140 Collection.”

Kontot har twittrat åtta olika exempel på NFT: er som sannolikt kommer att vara på väg, men det finns inga ytterligare instruktioner eller meddelanden om hur man får tag på Twitter NFT.

NFT-mani bleknar inte när som helst snart

Medan vissa har spekulerat i att NFT-vurm tar slut. Det verkar som så inte är fallet. Senast tillkännagav digitalartist och skivinnehavare för den dyraste NFT i historien, Beeple, lanseringen av sin egen NFT-webbplats, WeNew. Plattformen sägs minnas historiska ögonblick inom sport, musik, konst och mer.

Den digitala inhemska generationen verkar hitta värde i samlarobjekt som NFT, vilket korrelerar med deras aptit för att investera i kryptovalutor.

Kändisar som den berömda rapparen Jay-Z kommer också in på marknaden sent, med artisten som släpper sitt första album med titeln “Reasonable Doubt” som en NFT. Auktionen för NFT-albumet är för närvarande på auktion på Sotheby’s. Auktionspriset ligger för närvarande på $ 35.000.

Traditionell konst som går med i NFT-rymden

Traditionell konst fortsätter att expandera till det digitala området. Populära konstverk från Picasso och Andy Warhol har nyligen auktionerats ut som NFT, med Andy Warhols “Three Self-Portraits” som säljs för 2,8 miljoner dollar till Tron-grundaren Justin Sun.

En annan populär NFT som för närvarande är på auktion är Tim Berners-Lees ursprungliga källkod för World Wide Web (WWW). Auktionen som för närvarande pågår på Sotheby’s förväntas få in stora pengar eftersom detta en gång av NFT kommer att se vinnaren bli ägare till de 9 555 rader kod som Berners-Lee ursprungligen skapade.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link