TroyTrade lanserar TroySwap DEX-plattform

DeFi-industrin gör enorma vågor. Det är hjärtat i kryptovalutarörelserna och det moderna finansiella systemet. En av de verkligt fascinerande dimensionerna av decentraliserad ekonomi är tillkomsten av DEXes-plattformar som har fått projekt och användare med ekonomisk frihet utan någon central myndighets inblandning.

Decentraliserade peer-to-peer-finansiella transaktioner är ett av de säkraste och säkra sätten att överföra kryptovalutor med största integritet. DEXer är störande modeller som passar bra med aspekterna av decentralisering eftersom användarna kan kontrollera sina tillgångar utan störningar på ett helt transparent sätt.

Drivs av TroyTrade, TroySwap är en revolutionerande DEX-plattform som är en enda kryptohandelstjänst för användare. Det bygger en avancerad plattform med viktiga attribut direkt från handel, byte, avkastningsgenerering, insats, likviditetsaggregering. Användare kan sömlöst använda dessa tjänster för att maximera avkastningen. TroySwap är en spelväxlare i DeFi-rymden som förenklar DEX-användningen för användare med intuitiva funktioner. Användare med brist på omfattande teknisk kunskap kan uppleva användarvänlighet på TroySwap.

TroySwap tillåter användare att handla sina tillgångar på ett decentraliserat sätt till lägre transaktionsavgifter. Detta driver nyttan av den totala produkten. TroySwap är en integrerad del av det blomstrande TroyTrade-ekosystemet som ger en närmare upplevelse av sömlös handel med prestanda och lätthet. Dessutom förstärker det en hög nivå av säkerhet och integritet medan transaktionen utförs.

Dessutom överträffar TroySwap andra etablerade börser på marknaden med kvalitetsdecentraliserade börslösningar genom att tillhandahålla en elektrifierande konkurrens på följande sätt:

Aggregerande likviditet från större börser

TroySwap, ett flaggskeppserbjudande från TroyTrade, hämtar likviditeten från decentraliserade likviditetslösningar som Uniswap, Curve, etc för att ge låga slippkostnader och höga likviditetshandelsfaciliteter. Stjärnteamet på TroySwap säkerställer problemfri verksamhet genom att erbjuda unika värdeförslag. Med starkt gemenskapsstöd kan DEX njuta av ökad handelsaktivitet men baslikviditeten är viktig att börja med.

Lukrativa intjäningsmöjligheter

TroySwap har lanserat flexibla intjäningsmöjligheter som gör det möjligt för dem att maximera avkastningen och ge en fruktbar handelsupplevelse. Användare kan delta i incitament för insättning, avkastning som tillhandahålls av plattformen. Användare kan spela $ TROY och tjäna höga APY på samma. Staking är en mekanism som gör det möjligt för användare att få passiva belöningar genom att validera transaktionerna on-chain. Dessa kan vara solida källor till passiva inkomster för användare som lockar stor dragkraft.

Stärka användare med $ TROY

Användare kan få rabatter på handelsavgifter och olika belöningssystem för att hänvisa till ditt nätverk. $ TROY kommer också att vara en basvaluta för de flesta handelspar som gör det lättare för användare att handla utan att behöva hålla andra valutor, vilket ökar innehavarnas totala likviditet.

När du använder TroySwap-användare som håller $ TROY kommer du att dra nytta av förmånliga avgifter från andra. Som en del av att skapa en friktionsfri upplevelse kommer användare att vara berättigade att delta i röstförslag och styrning av protokollet aktivt. Detta kommer att locka nätverksdeltagande från samhället samtidigt som produktdynamiken uppgraderas.

End-to-End-säkerhet

Användare kommer att njuta av en hög grad av robusthet och säkerhet eftersom plånböckerna kommer att vara i kedjan, vilket begränsar sårbarheten från misslyckandet med TroySwap. Detta säkerställer att TroySwap inte har någon central auktoritet över kontrollen av medel, så att användarna kan vara säkra på bristen på identitetsstölder, brott mot personlig information eller risken för användarfonder.

Om TroyHandel

TroyTrade är en global, främsta mäklare som specialiserar sig på kryptotillgångshandel och kapitalförvaltning. Vi tillhandahåller kryptomäklartjänster för institutionellt kapital och professionella handlare med revolutionerande handelstjänster.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link